Se pregătește un referendum pentru demiterea lui Nicușor Dan. Strângerea de semnături începe în curând

07 iun. 2021
2765 afișări
Se pregătește un referendum pentru demiterea lui Nicușor Dan. Strângerea de semnături începe în curând

Un partid din România pregătește strângerea de semnături pentru organizarea unui referendum pentru demiterea lui Nicușor Dan. Strângerea de semnături începe în curând

Deputata Steluța Cătăniciu a anunțat luni de după-amiază, în direct la postul de televiziune Antena 3, că participă la inițiativa organizării unui referendum în București pentru demiterea Primarului General, Nicușor Dan.

Au trecut opt luni de când Bucureștiul are o nouă administrație și este evident că în toată această perioadă nu s-a făcut nimic pentru bucureșteni. Dimpotrivă, chiar putem vorbi de un regres în multe privințe.

Începe strângerea de semnături pentru demiterea lui Nicușor Dan

Cătăniciu a explicat faptul că se dorește strângerea în cel mai scurt timp a numărului necesar de semnături, în acest sens urmând a fi lansat în curând un site on-line.

Problemele grave cu care se confruntă Bucureștiul și bucureștenii i-au determinat pe liderii PPU (social-liberal) să reacționeze. Astfel, umaniştii au decis să iniţieze un referendum pentru demiterea primarului general.

Membrii Biroului Executiv al PPU (social-liberal) au aprobat, luni, cu unanimitate de voturi, demararea procedurilor în vederea inițierii unui referendum, pentru suspendarea primarului general Nicușor Dan.

„Lucrurile nu merg in direcția potrivită, iar acțiunile recente ale primarului general au demonstrat că actuala administrație este preocupată de orice altceva, numai de interesul comunității nu.

Nicușor Dan pare să aibă agendă paralelă nu doar cu promisiunile de campanie, ci și cu nevoile bucureștenilor”, a mai spus deputatul umanist Steluța Cătăniciu, membru al Biroului Executiv al PPU (social-liberal).

Cookies