BAZAR

Se pregăteşte o petrecere lungă şi gălăgioasă în Poiana Urbană

Programul 29 august-1 septembrie2013:

Joi, 29 august, de la 18.30, o să ne distrăm alături de cei de la PIMP, iar de la ora 20.00 The Speakers ne vor ajuta să dăm volumul mai tare distracţiei din Piaţa Universităţii. Tot joi, de la 21.30, The Amsterdams vin în Poiană să ne înveţe să ne luăm la revedere cum se cuvine de la vară şi să ne bucurăm de un oraş de vacanţă.

Vineri, 30 august, o să fie o zi dedicată muzicii bune. La ora 19.00, îi vom aplauda pe cei de la ArtMusik, de la ora 20.00, Moebius vin în Poiană, iar după lăsarea întunericului, de la ora 21.30, vom urmări un concert-documentar despre Amy Winehouse.

Sâmbătă, 31 august, de la ora 21.00, trupa Ad-Hoc va aduce marea mai aproape de casă, cu ajutorul punk-ului medieval, iar de la ora 22.00 Piaţa Universităţii o să facă o supradoză de vise şi o să înveţe să danseze cu noaptea, pe muzica celor de la E.M.I.L.

Weekendul şi vara se vor încheia cu o proiecţie a concertului Jamiroquai din Verona. Ne dăm întălnire duminică, la Universitate, de la ora 21.00. Să veniţi cu amintiri din vacanţa urbană şi chef de dans.

Accesul la toate evenimentele din Poiană este gratuit, precum şi WI-FI-ul oferit de cei de la Idilis în zona de la „Statui”.

Poiana Urbană este un eveniment de mari proporţii, care îşi propune să încurajeze folosirea spaţiilor publice în scopuri culturale şi recreative, este un pretext de socializare şi relaxare pentru toţi bucureştenii, o altă metodă de a-ţi petrece weekend-urile care te prind în capitală. Cea de-a doua ediţie a proiectului Poiana Urbană se desfăşoară în perioada 11 iulie – 15 septembrie 2013, în Piaţa Universităţii din Bucureşti, la „Statui”.
Poiana Urbană este un eveniment organizat de Asociaţia Art Laboratoire, în parteneriat cu Primăria Municipiului Bucureşti prin ArCuB, 360 Revolution şi The Institute, finanţat de Ministerul Culturii.
Poiana Urbană este un proiect susţinut de Carlsberg.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button