ARHIVA B365

Se pot reînnoi contractele de închiriere a locurilor de parcare din Sectorul 1 VEZI CÂT COSTĂ

Contractele de închiriere a locurilor de parcare din Sectorul 1 pot fi înregistrate până pe data de 31 martie 2012, informează administraţia locală. După această dată, bucureştenii care nu îşi manifestă intenţia de a obţine un loc de parcare plătit vor pierde contractul valabil în anul precedent.

„Pentru a închiria un loc de parcare de reşedinţă, bucureştenii din Sectorul 1 trebuie să depună următoarele acte: cerere de închiriere, copie după actul de identitate al solicitantului cu domiciliul în imobilul respectiv, copie după certificatul de înmatriculare al autoturismului pe care îl deţine, o schiţă cu amplasamentul locului de parcare solicitat şi o taxă de 76,65 lei/loc/autoturism/an”, precizează reprezentanţii Primăriei Sectorului 1 printr-un comunicat remis B365.ro.

Pentru a putea închiria un loc de parcare, şoferiitrebuie să îndeplinească mai multe condiţii, respectiv să aibă domiciliul pe raza Sectorului 1 şi să deţină un autoturism proprietate personală sau cumpărat în leasing. Oficialii primăriei atrag atenţia că nu pot aloca mai mult de un loc de parcare pentru un apartament.

Bucureştenii pot obţine informaţii suplimentare de la Serviciul Parcaje al Administraţiei Domeniului Public Sector 1 la telefon 021/319.32.58 interior 115 sau 021/319.32.59.

Conform administraţiei locale, în Sectorul 1 există peste 8.000 de locuri de parcare de reşedinţă care se adaugă cele peste 100.000 de locuri de parcare create prin introducerea sensurilor unice pe străzile secundare. Programul de introducere a sensurilor unice a fost demarat încă de la sfârşitul anului 2007, până în acest moment fiind introduse sensuri unice pe o treime din arterele secundare din sector.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button