Se oprește circulația pe un segment din A2 timp de două nopți, sens București – Constanța. Info Trafic a transmis ruta ocolitoare

22 iun. 2023
268 Afișari
Se oprește circulația pe un segment din A2 timp de două nopți, sens București - Constanța. Info Trafic a transmis ruta ocolitoare
Se oprește circulația pe un segment din A2 timp de două nopți, sens București - Constanța. Info Trafic a transmis ruta ocolitoare | Sursa foto: Unsplash

Circulația pe aproximativ 4 kilometri din Autostrada A2, pe sensul de mers București – Constanța, va fi închisă timp de două nopți. Info Trafic România a transmis ruta ocolitoare.

Pe un segment din Autostrada A2 nu se va circula timp de două nopți

Info Trafic România a transmis, pe pagina de Facebook, că în perioada dintre 21 și 23 iunie 2023, în intervalul orar 22:00 – 05:00, circulația va fi oprită pe Autostrada A2, Calea 1 (București – Constanța), pe sectorul cuprins între km 11+700 și km 15+500. Această măsură va fi luată pentru buna desfășurare a unor lucrări de montare a predalelor la pasajul care supratraversează autostrada în zona km 13+330.

Pe durata lucrărilor, traficul rutier pe Calea 1 (București – Constanța) va fi deviat pe următoarea rută de ocolire pentru toate categoriile de vehicule:

  • Direcția de deplasare București (Bvd. Theodor Pallady) – Constanța:
    • Bvd. Theodor Pallady – A2, Nod rutier km. 12+000 – DN CB – DN 3, Fundulea – A2, Constanța
  • Direcția de deplasare DN CB – Constanța :
    • DN CB – A2, Nod rutier km. 12+000 – DN CB – DN 3, Fundulea – A2, Constanța

De asemenea, în acest interval de timp, circulația rutieră pe Calea 2 (Constanța – București) a autostrăzii se va desfășura în condiții normale, pe cele două benzi de circulație. Se va menține pe carosabil semnalizarea rutieră temporară existentă la această dată, respectiv restricționarea benzii de urgență.

Linia 427 va circula deviat

În localitatea Dărăști, Ilfov, linia 427 va circula modificat pe ambele sensuri începând de miercuri, 21 iunie 2023. Această măsură a fost luată pentru realizarea unor lucrări de modernizare a sistemului rutier de pe strada Argeș din localitate.

Societatea de Transport București a transmis, pe Facebook, cum vor circula autobuzele temporar, până când vor fi gata lucrările de modernizare a sistemului rutier:

Astfel, autobuzele vor circula pe traseul de bază ȋntre terminalul „Ghencea” şi intersecţia Str. Argeş/Str. 1 Decembrie 1918, apoi pe un traseu modificat, pe Str. 1 Decembrie 1918, Str. Unirea Principatelor, Str. Mihai Eminescu, pȃnă la capătul de linie „Dărăşti”.

Pe durata desfășurării lucrărilor, autobuzele liniei 427 vor realiza opriri în noile stații „1 Decembrie 1918”. Acestea sunt amplasate pe ambele sensuri pe Str. 1 Decembrie 1918, în zona intersecţiei cu Str. Unirea Principatelor.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies