Se oprește circulația în Pasajul Unirii, pe sensul către Universitate, în următoarele două nopți. Care este cauza restricțiilor de trafic

27 mart. 2023
327 Afișari
Se oprește circulația în Pasajul Unirii, pe sensul către Universitate, în următoarele două nopți. Care este cauza restricțiilor de trafic
Se oprește circulația în Pasajul Unirii, pe sensul către Universitate, în următoarele două nopți. Care este cauza restricțiilor de trafic. Sursa foto: Agerpres

Circulația în Pasajul Unirii, spre sensul de mers dinspre Bulevardul Dimitrie Cantermir către Universitate, va fi oprită în nopțile de luni spre marți și marți spre miercuri.

Cauza restricțiilor de circulație este conectarea scuarului care se amenajează pe mijlocul bulevardului la o sursă de electricitate.

Care este intervalul orar în care circulația din Pasajul Unirii va fi oprită

Conform Agerpres, Brigada Rutieră a anunțat că în noaptea de luni spre marți și în cea de marți spre miercuri, în intervalul orar 23:50-5:30, constructorii vor conecta scuarul ce se amenajează pe mijlocul Bulevardului Dimitrie Cantemir la o sursă de electricitate din interiorul pasajului.

Ulterior, de acolo vor fi alimentate sistemele electronice( camere video, panouri de informare, senzori etc). Acestea vor fi montate pe porțile de avertizare și de gabarit de la intrarea în tunelul rutier.

În vederea instalarii sistemelor de presemnalizare a înălțimii maxime admise în Pasajul Unirii, se va restricționa circulația vehiculelor în pasaj, pe sensul de mers dinspre Bd.Dimitrie Cantemir către Piața Universității, în perioada 27.03-29.03.2023, între orele 23:30-05:30”, a transmis Brigada Rutieră.

Brigada Rutieră a Capitalei i-a sfătuit pe șoferi să:

  • circule cu prudență
  • adapteze în permanență viteza la condițiile meteo-rutiere
  • păstreze o distanță suficientă pentru a putea frâna în condiții de siguranță
  • respecte semnificația indicatoarelor rutiere montate temporar în zonă, precum și semnalele/indicațiile polițiștilor locali

Brigada Rutieră anunță restricții de circulație și autobuze deviate din cauza unui meci

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov (TPBI) a anunțat că în data de 28 martie 2023, liniile STB 86, 90 și 143 vor fi deviate temporar.

Cauza devierilor este meciul de fotbal dintre România și Belarus.

Începând de marți, ora 15:00, liniile 86, 90 și 143 nu se vor mai întoarce la „Arena Națională”.

Brigada Rutieră București a anunțat că traficul rutier va fi restricționat pe Bulevardul Pierre de Coubertin- între Strada Vatra Luminoasă și rondul de la intrarea în „Arena Națională”.

Te-ar putea interesa și:

Cookies