Se-ntorc ploile în București. După doua zile de vară, vine o săptămână zgribulită. Prognoza ANM pentru perioada 8-12 mai

08 mai 2023
808 Afișari
Se-ntorc ploile în București. După doua zile de vară, vine o săptămână zgribulită. Prognoza ANM pentru perioada 8-12 mai
Se-ntorc ploile în București. După doua zile de vară, vine o săptămână zgribulită. Prognoza ANM pentru perioada 8-12 mai | Sursă foto: Freepik.com

După un weekend cu soare și temperaturi ridicate, vremea se răcește, iar ploile revin în București. ANM anunță că în această săptămână temperaturile scad în Capitală. Maxima termică ce va fi înregistrată în perioada 8 -12 mai este de 17 grade Celsius.

Vremea se răcește și vom avea parte de ploaie în București

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a anunțat că în această săptămână bucureștenii vor avea parte de temperaturi ceva mai scăzute decât cele ce au fost înregistrate în weekend. Pe lângă asta, ploile vor reveni și ele în Capitală.

Luni 

Astăzi, cerul va fi înnorat și vom avea parte de ploi slabe pe parcursul zilei. Meteorologii anunță că maxima termică va fi de 16 grade Celsius. Cerul se va menține înnorat, iar vântul bate puternic. Viteza medie va fi de 17 km/h.

Vom aveam parte de precipitații și pe timp de noapte. Cerul se menține înnorat. Minima termică înregistrată în Capitală va fi de 10 grade Celsius. Vântul bate puternic, viteza medie fiind de 24 de km/h.

Prognoza meteo pentru săptămâna 8-12 mai

Nici în restul săptămânii nu vom avea parte de prea mult soare în București. Cea mai ridicată temperatură din această săptămână va fi înregistrată joi, mai precis 17 grade Celsius.

  • Marți

În cea de-a doua zi a săptămânii, maxima termică înregistrată va fi de 15 grade Celsius. Cerul se menține înnorat, dar scăpăm de precipitații. Vântul bate puternic, viteza medie fiind de 24 de km/h.

Pe timp de noapte, minima termică scade considerabil, ajungând la 7 grade Celsius. Cerul va fi parțial înnorat, iar vântul se mai domolește. Viteza medie a rafalelor va fi de 11 km/h.

  • Miercuri 

Temperatura crește cu un grad, iar soarele iese timid dintre nori la mijlocul săptămânii. Maxima termică înregistrată va fi de 16 grade Celsius, anunță ANM. Cerul va fi doar parțial noros, iar vântul bate moderat. Viteza medie va fi de 15 km/h.

Peste noapte, minima termică scade până la 6 grade Celsius. Cerul se menține parțial noros, iar vântul bate moderat spre slab. Viteza medie a rafalelor va fi de 11 km/h.

  • Joi

Pe final de săptămână maxima termică înregistrată va fi de 17 grade Celsius, iar cerul va fi parțial însorit. Cu toate astea, vântul o să bată destul de puternic. Viteza medie a rafalelor va fi de 17 km/h.

Noaptea, temperatura scade considerabil. Minima termică înregistrată joi va fi de 5 grade Celsius. Cerul va fi noros, iar vântul bate moderat. Viteza medie va fi de 13 km/h.

  • Vineri 

Ultima zi din săptămână de întâmpină cu ploi slabe, conform informațiilor transmise de meteorologi. Maxima termică înregistrată va fi de 16 grade Celsius, iar cerul va fi în mare parte noros. Vântul o să bată moderat, viteza medie fiind de 15 km/h.

Noaptea, minima termică ajunge la 10 grade Celsius. Cerul se menține noros, iar vântul se întețește. Viteza medie a rafalelor va fi de 22 de km/h.

Cookies