Se montează rampe de acces la scările de bloc din Sectorul 3. În ce condiții pot fi puse și la scara ta

29 nov. 2022
732 Afișari
Se montează rampe de acces la scările de bloc din Sectorul 3. În ce condiții pot fi puse și la scara ta
Se montează rampe de acces la scările de bloc din Sectorul 3. În ce condiții pot fi puse și la scara ta. Sursa foto: Facebook/ Primăria Sectorului 3

Robert Negoiță anunță că, zilele acestea, se montează rampe de acces la scările de bloc din Sectorul 3. Cererile pentru montarea rampelor trebuie depuse de Asociațiile de proprietari, amintește primarul.

În Sectorul 3 se montează rampe de acces la scările de bloc

„Montăm rampe la scările blocurilor din Sectorul 3”, transmite primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, într-o postare pe Facebook.

Asociațiile de proprietari pot cere o astfel de rampă printr-o cerere pe site-ul primăriei, din categoria „Semnalează o problemă”, AICI sau prin aplicația primăriei.

Mai apoi, echipele vor verifica în teren disponibilitatea locației, iar în funcție de locație, vor da curs solicitării.

„Asociatiile sunt cele care in mod normal trebuie sa faca, dar pt ca nu prea se intampla asta si e nevoie de ele, am gasit aceasta varianta sa ne ocupam noi. Sa faca Asociatia cerere- online o poate depune- si vom ajunge si acolo”, explică edilul într-un comentariu pe Facebook.

Rampele sunt produse în fabrica de prefabricate a PS3

Rampele de acces sunt produse în fabrica de prefabricate a Primăriei Sectorului 3. Acestea au o suprafață aderentă și sunt realizate din materiale rezistente pentru o perioadă de folosință cât mai îndelungată.

„Rampele le producem în fabrica de prefabricate a Primăriei Sectorului 3 și le montam, treptat, la toate scările din S3 la care se solicită și unde, sigur, terenul permite o astfel de lucrare”, subliniază primarul Sectorului 3.

Asociațiile de proprietari din Sectorul 3 nu vor plăti pentru aceste rampe de acces de la scările blocurilor.

Cookies