Se montează conducte provizorii pe Șos. Mihai Bravu pentru furnizarea apei calde. Țevile vechi de 50 de ani vor fi înlocuite

18 apr. 2024
2445 afișări
Se montează conducte provizorii pe Șos. Mihai Bravu pentru furnizarea apei calde. Țevile vechi de 50 de ani vor fi înlocuite
Se montează conducte provizorii pe Șos. Mihai Bravu pentru furnizarea apei calde. Țevile vechi de 50 de ani vor fi înlocuite | Captură video: Nicușor Dan - Facebook

Lucrările la sistemul de termoficare de pe Bulevardul Mihai Bravu continuă. Acum se lucrează la montarea conductelor provizorii, ce vor asigura furnizarea apei calde vara aceasta. Astfel, conductele vechi vor fi înlocuite fără ca bucureștenii să fie afectați de șantierul din zonă.

Se montează conducte provizorii pe Șos. Mihai Bravu pentru furnizarea apei calde

Primarul general al Capitale, Nicușor Dan, anunță, pe pagina de Facebook, că se lucrează, în această perioadă, la montarea unor conducte provizorii, pe Bulevardul Mihai Bravu, care vor asigura furnizarea apei calde pe timpul verii. Aceste conducte vor permite înlocuirea celor vechi, astfel încât alimentarea cu apă caldă să nu fie întreruptă.

Aceste lucrări fac parte din Obiectivul 4 – Mihai Bravu, unde urmează să fie înlocuiți aproximativ 11 km de conductă.

Se fac lucrări atât pe Șoseaua Mihai Bravu, cât și în zona Piața Iancului, Aleea Lungulețu și pe străzile Constantin Zlătescu, Ștefan Nicolau și Rodul Pământului, precizează edilul.

Continuăm modernizarea sistemului de termoficare, cu lucrări la unul dintre șantierele de pe Bd Mihai Bravu, cu finanțare nerambursabilă europeană prin POIM.

Este vorba despre șantierul de la Obiectivul 4 – Mihai Bravu, unde vom moderniza 10,8 km de conductă. Executăm lucrări pe Șoseaua Mihai Bravu, în zona Piața Iancului, Aleea Lungulețu și pe străzile Constantin Zlătescu, Ștefan Nicolau și Rodul Pământului.

Acum montăm conductele de provizorat, prin intermediul cărora vom putea furniza vara apă caldă. Așa vom putea scoate conductele vechi de 50 de ani și monta pe cele noi. La finalul lucrărilor, vom demonta și conductele provizorii.

Nicușor Dan transmite că în 2023 au fost înlocuite în total, cu fonduri europene și naționale, 50 de kilometri de conductă. Totodată, edilul promite că anul acesta vor fi înlocuiți 70 de kilometri de conductă veche și deteriorată.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies