Se modifică traseul unei linii STB. Care e schimbarea și de când se aplică

27 ian. 2022
21926 Afișari
Se modifică traseul unei linii STB. Care e schimbarea și de când se aplică
Se modifică traseul unei linii STB. Care e schimbarea și de când se aplică

Începând de sâmbătă, autobuzul STB 223 va avea traseul modificat. Acesta va funcționa între Cartier Rezidențial Splaiul Unirii și Universitatea Creștină „Dimitrie Cantemir”.

Se modifică traseul unei linii STB

Oamenii care locuiesc în Cartierul Rezidențial „Confort City” vor beneficia de o legătură directă către Magistralele 1 și 3, la stația de metrou „Timpuri Noi”, dar și de legături mai bune cu mijloacele de transport în comun de suprafață. Decizia a fost luată de Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov (TPBI).

Începând de sâmbătă, 29 ianuarie 2022, autobuzele cu indicativul 223 vor funcționa pe un traseu modificat. Acestea nu vor mai întoarce la CET Sud, ci vor întoarce la capătul de linie „Universitatea Creștină Dimitrie Cantemir”.

Astfel, bucureștenii care locuiesc în Cartierul Rezidențial „Confort City” vor avea, pe lângă legătura directă cu metroul, conexiuni cu liniile 19, 133, 312 și 323, la noul capăt de linie. În același timp, această modificare asigură și o linie de transport public pe Splaiul Unirii, porțiunea de drum cuprinsă între Șoseaua Mihai Bravu și Podul Timpuri Noi, potrivit TPBI.

Noul traseu al liniei 223

De sâmbătă, 29 ianuarie, autobuzele 223 vor funcționa între capătul de linie „Cartier Rezidențial Splaiul Unirii” și capătul de linie „Universitatea Creștină Dimitrie Cantemir” (metrou „Timpuri Noi”) pe următorul traseu:

– pe sensul spre Universitatea Creștină „Dimitrie Cantemir”: Cartier Rezidenţial Splaiul Unirii, Splaiul Unirii (malul drept), cu ȋntoarcere pe podul de la DNCB, Splaiul Unirii (malul stâng), podul Timpuri Noi, Splaiul Unirii (malul drept), aleea de acces ȋntre Splaiul Unirii și Calea Văcărești, capătul de linie „Universitatea Creștină Dimitrie Cantemir”. Pe ruta aceasta, autobuzele vor opri și în noile stații „Șoseaua Mihai Bravu”, „Scorțeni” și capătul de linie „Universitatea Creștină Dimitrie Cantemir”;

– pe sensul spre Cartier Rezidențial Splaiul Unirii: capătul de linie „Universitatea Creștină Dimitrie Cantemir”, Calea Văcărești, Bulevardul Gheorghe Șincai, Splaiul Unirii (malul drept), capătul de linie „Cartier Rezidenţial Splaiul Unirii”. Pe traseul acesta, autobuzele vor efectua opriri și în stațiile noi „V. V . Stanciu” și „Abatorului”.

Cookies