Se menţine VREMEA CANICULARĂ. PROGNOZA METEO în Bucureşti, la munte şi la mare în WEEKEND

de:
29 aug. 2015
1 Afișari
Se menţine VREMEA CANICULARĂ. PROGNOZA METEO în Bucureşti, la munte şi la mare în WEEKEND

VREMEA SÂMBĂTĂ, 29 AUGUST 2015, BUCUREŞTI. Sâmbătă, vremea va fi în continuare călduroasă după-amiaza. Cerul va fi senin şi vântul va sufla slab. Temperatura maximă va fi de 33…34 de grade.

COD GALBEN DE CANICULĂ. Meteorologii au emis un COD GALBEN DE CANICULĂ, valabil în acest weekend, în partea de vest a țării și în Moldova. Temperaturile vor putea ajunge chiar și la 36 de grade Celsius, la umbră. 

COD GALBEN DE CANICULĂ. Sâmbătă, 29 august şi duminică, 30 august, în Crişana, Banat, local în Oltenia, precum şi în centrul şi sudul Moldovei, temperaturile maxime vor atinge frecvent 35…36 de grade, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăşi pragul critic de 80 de unităţi.

COD GALBEN DE CANICULĂ. Disconfort termic ridicat şi temperaturi maxime în jurul valorii de 35 de grade vor fi pe arii restrânse şi în celelalte regiuni.

NOTĂ: Valul de căldură va persista până la mijlocul săptămânii viitoare.

VREMEA DUMINICĂ, 30 AUGUST 2015, BUCUREŞTI. Duminică, vremea va fi călduroasă, caniculară după-amiaza, când se va înregistra o temperatură maximă în jurul valorii de 35 de grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat, potrivit romaniatv.net.

VREMEA LA MUNTE, ÎN WEEKEND

La munte, ploile pot să apară în acest weekend, în Carpații Orientali și în Meridionali, dar nu se vor înregistra cantități importante.

Temperaturile vor crește ușor în majoritatea stațiunilor, iar vantul va sufla între slab și moderat.

VREMEA LA MARE, ÎN WEEKEND

La mare, vremea va fi frumoasă și foarte plăcută din punct de vedere termic. Cerul va fi senin pe perioada weekendului.

Pe plajă se vor înregistra chiar și de 31 de grade, iar apa mării va avea până la 24 de grade.

 

Cookies