Se marchează noile locuri de parcare pe Șos. Sălaj, Str. Humulești și aleea Bacău. City-managerul S5 promite 7.000 de locuri de parcare noi până la sfârșit de an

02 mai 2023
2211 Afișari
Se marchează noile locuri de parcare pe Șos. Sălaj, Str. Humulești și aleea Bacău. City-managerul S5 promite 7.000 de locuri de parcare noi până la sfârșit de an
Se marchează noile locuri de parcare pe Șos. Sălaj, Str. Humulești și aleea Bacău. City-managerul S5 promite 7.000 de locuri de parcare noi până la sfârșit de an | Sursă foto: Facebook-Comunicare Primăria Sector 5

Primăria din Sectorul 5 a anunțat că dorește să crească numărul de locuri de parcare pe care să le pună la dispoziția cetățenilor. Până la finalul anului city managerul Rareș Hopincă dorește să înregistreze o creștere de aproximativ 30%.

Noi locuri de parcare în Sectorul 5 – a început marcarea acestora

Primăria Sectorul 5 a anunțat că a fost începută marcarea noilor locuri de parcare ce au fost realizate în aria administrată. Mai precis, acestea au fost create în zona străzilor:

  • Humulești,
  • Aleea Bacău,
  • Șoseaua Sălaj.

Cetățenii care doresc să obțină unul dintre noile locuri de parcare trebuie să depună o cerere online pe platforma parcari.sector5.ro, la secțiunea „Solicitare loc parcare 2023”.

Locurile de parcare disponibile urmează să fie atribuite locuitorilor Sectorului 5 în ordinea cronologică a trimiterii cererilor.

Persoanele care doresc informații suplimentare în ceea ce privește obținerea unui loc de parcare de reședință pot contacta Primăria prin:

7.000 de noi locuri de parcare până la finalul anului

Cum locurile de parcare din București sunt insuficiente pentru numărul mare de mașini aflate în oraș, city managerul, Rareș Hopincă, dorește să suplimenteze numărul acestora în Sectorul 5.

Acesta a declarat că, până la finalul anului 2023, bucureștenii vor avea la dispoziție 7.000 de noi locuri de parcare, în tot S5.

Creștem numărul de locuri de parcare cu aproximativ 30%. Este o solicitare expresă din partea cetățenilor pentru că efectiv în aceste zone nu mai ai unde sa parchezi. Până la finalul anului, locuitorii vor avea parte de 7.000 de locuri noi de parcare în tot Sectorul 5.

Pe lângă realizarea noilor locuri de parcare, Rareș Hopincă a declarat și că are în plan să realizeze o parcare supraterană. Condițiile în care aceasta va fi pusă la dispoziția cetățenilor nu au fost încă transmise.

Cookies