Se mai ridică gunoiul în Sectorul 1 de astăzi? Clotilde Armand a plătit doar 14 milioane din cele 100 solicitate de Romprest

11 feb. 2021
197 Afișari
Se mai ridică gunoiul în Sectorul 1 de astăzi? Clotilde Armand a plătit doar 14 milioane din cele 100 solicitate de Romprest

Ziua de joi este una crucială pentru aflarea răspunsului la întrebarea dacă se mai ridică gunoiul în Sectorul 1 de astăzi. Compania Romprest, cea care se ocupă de salubritate, amenința, zilele trecute, că nu.

Astăzi aflăm dacă se mai ridică gunoiul în Sectorul 1. Războiul declarativ dintre Clotilde Armand și Romprest a continuat și miercuri seară, edilul anunțând că a virat suma de 14 milioane de lei în conturile companiei, dar nu 100, cât solicită aceasta.

“O parte din acționarii Companiei Romprest SA au decis anul trecut să ne șantajeze lăsând gunoiul pe străzile Sectorului 1. Săptămâna trecută au început din nou acest șantaj amenințând că de mâine nu vor mai ridica gunoiul. Argumentele? Nu mai au bani de salarii și de combustibil din cauza că Primăria Sectorului 1 nu a plătit facturi declarate nelegale de Curtea de Conturi din vremea primarului diamant. Pentru aceste facturi Romprest a cerut executarea silită a Primăriei iar instanța le-a respins solicitarea.

Am transferat astăzi către Romprest suma de 14 milioane lei pentru plata salariilor și a combustibilului. Solicitarea lor era plata a 100 milioane lei pentru facturi restante, în condițiile în care anul trecut Primăria Sectorului 1 a achitat deja 200 de milioane lei către Romprest. Totodată, sper că toți angajații acestei companii să conștientizeze că sunt importanți pentru noi și comunitatea locală.

PS: Îl vom acționa în instanță pe directorul general adjunct al Romprest pentru toate calomniile, șantajul și linșajul mediatic orchestrat de acesta”, a postat, miercuri seară, pe pagina sa Facebook Clotilde Armand.

 

Romprest şi-a scos maşinile la protest în Sectorul 1, duminică după-amiază, compania susținând că are de încasat peste 100 de milioane de lei de la autorități și că de joi va opri ridicarea gunoiului.

Pe de altă parte, miercuri, acționarul majoritar Romprest și-a cerut scuze locuitorilor din Sectorul 1 și primarului pentru modul în care compania tratează comunitatea locală și instituția.

Cookies