Se lucrează din nou pe DN 1, la Pasajul Ikea – acum, pe sensul dinspre Otopeni spre București. Iar sunt restricții de trafic

04 iul. 2022
329 Afișari
Se lucrează din nou pe DN 1, la Pasajul Ikea - acum, pe sensul dinspre Otopeni spre București. Iar sunt restricții de trafic
Restricții de trafic pe DN1, la Pasajul Ikea

Traficul rutier este restricșionat temporar, de azi-noapte,  pe DN 1, la Pasajul Ikea, acolo unde se fac lucrări de reparațiii și înlocuire la rosturile de dilatație ale podului.

Restricțiile sunt în sensul de mers Ploiești-Otopeni-București, la km 8+530 – km 9+235 – Pasaj Ikea,. Astfel, în loc de trei benzi de circulație disponibile pe sens, în perioada lucrărilor se va circula doar pe două dintre ele. 

Lucrări pe DN 1, la Pasajul Ikea. Calendarul restricțiilor

Astfel, în perioada 4-13 iulie, este restricționat traficul rutier pe banda III de circulaţie a D.N.1 (km 8+530 – km 9+235), sensul de deplasare Ploieşti-Bucureşti, cu asigurarea a două benzi de circulaţie.

Acum, restricționată este banda III de circulție. Apoi, calendarul lucrărilor și restricțiilor arată astfel:

  • În perioada 14-23 iulie, se va restricţiona traficul rutier pe banda II de circulaţie a D.N.1 (km 8+530 – km 9+235), sensul de deplasare Ploieşti-Bucureşti, cu asigurarea a două benzi de circulaţie, respectiv I și III.
  • În perioada 24 iulie – 2 august, se va restricţiona traficul rutier pe banda I de circulaţie a D.N.1 (km 8+530 – km 9+235), sensul de deplasare Ploieşti-Bucureşti, cu asigurarea a două benzi de circulaţie, respectiv benzile II și III..

Brigada Rutieră le recomandă şoferilor să circule cu prudenţă, să păstreze o distanţă suficientă pentru a putea frâna în condiţii de siguranţă, să semnalizeze din timp înaintea schimbării benzii de circulaţie şi să respecte semnificaţia indicatoarelor rutiere montate temporar în zonă, precum şi semnalele poliţiştilor rutieri. 

În același timp, pentru a evita supraaglomerarea în zonă la orele de vârf, polițiștii  le recomandă şoferilor care circulă dinspre Otopeni spre Bucureşti să folosească şi breteaua pasajului către sensul giratoriu de la sol, de sub pasaj – sens giratoriu care asigură accesul către centrele comerciale.

Cookies