Se lasă toamna peste București. ANM anunță cum va fi vremea în weekendul 14-16 octombrie

14 oct. 2022
267 Afișari
Se lasă toamna peste București. ANM anunță cum va fi vremea în weekendul 14-16 octombrie
Se lasă toamna peste București. ANM anunță cum va fi vremea în weekendul 14-16 octombrie / Sursă foto: b365.ro

În weekendul 14-16 octombrie vremea din București va fi ceva mai rece. Temperaturile scad, ajungând spre normalul acestei perioade. Toamna începe să își intre în drepturi, conform prognozei transmise de ANM.

Temperaturile scad, iar toamna își intra în drepturi

Meteorologii au transmis care va fi prognoza meteo pentru acest final de săptămână. Bucureștenii vor avea parte de temperaturi ceva mai scăzute, potrivite pentru perioada din an în care ne aflăm. Maximele și minimele din acest sfârșit de săptămână, mai jos.

Vineri 

În ultima zi din săptămână, sau prima zi de weekend, temperatura maximă ce va fi înregistrată în București este de 18 grade Celsius. Cerul va fi parțial înnorat, iar vântul va bate moderat. Viteza medie a acestuia va fi de 15 km/h.

Pe timp de noapte temperatura scade până la 10 grade Celsius. Cerul se menține predominant noros, iar vântul se mai domolește. Viteza medie va fi de 11 km/h.

Cum va fi vremea la București în weekendul 14-16 octombrie

Finalul de săptămână va aduce și el temperaturi scăzute, în special pe timp de noapte. Iată care este prognoza transmisă de meteorologi.

Sâmbătă

În prima zi de weekend temperatura maximă din Capitală va fi de 19 grade Celsius, iar cerul va fi în mare parte noros. Vântul bate moderat, viteza medie fiind de 11 km/h.

Pe timpul nopții, minima termica scade până la doar 8 grade Celsius. Cerul va fi senin, iar vântul va avea o viteză medie de 15 km/h.

Duminică

Ziua de duminică vine și ea cu temperaturi scăzute, însă cu mult soare. Temperatura maximă va ajunge la 18 grade Celsius. Cerul va fi senin și soarele strălucitor, iar vântul bate slab. Viteza medie va fi de doar 9 km/h.

Noaptea, minima termică scade până la 6 grade Celsius. Va fi cea mai rece noapte din această săptămână. cerul se menține senin, iar vântul bate slab. Viteza medie va fi de 7 km/h.

Cookies