Se lansează Târgul de chirii. Preţurile pornesc de la 400 lei lunar

de:
09 sept. 2013
0 Afișari
Se lansează Târgul de chirii. Preţurile pornesc de la 400 lei lunar

Imobiliare.ro organizează, în săptămâna 9-15 septembrie, Târgul de chirii, proiect ce se va desfăşura exclusiv online. Oferta primei ediţii a evenimentului numără peste 9.300 de apartamente scoase la închiriat în șase mari oraşe ale României, respectiv Bucureşti, Braşov, Cluj-Napoca, Constanţa, Timişoara şi Iaşi, informează Imobiliare.ro.

„Târgul de chirii aduce o serie de elemente inedite: căutarea locuinţelor se face în timp real, cu ajutorul unei hărţi interactive, unde sunt marcate zonele «fierbinţi» din fiecare oraș în parte, criteriul fiind preţul de pornire pentru ofertele disponibile. Avantajul conceptului este dublu: proprietarii beneficiază de un mod de promovare inedit, cu o certă valoare adăugată, ceea ce le permite să obţină o expunere ridicată fără niciun cost suplimentar în perioada de maxim interes pentru acest segment, iar chiriaşii au acces facil la ofertele prezentate, indiferent de locul în care se află, singura condiţie pe care trebuie să o îndeplinească fiind conexiunea la internet. Ne așteptăm să avem 100.000 de vizitatori pe perioada târgului”, a declarat Adrian Erimescu, directorul general al Imobiliare.ro.

În Drumul Taberei, o garsonieră confort 3, cu o suprafață utilă de 15 metri pătrați, poate fi închiriată cu 400 de lei pe lună. Locuința este situată la primul etaj al unui bloc vechi cu patru nivele și se închiriază nemobilată. Pentru locuințe confort 1 sau 2, situate în cartierele „muncitorești” ale Capitalei, prețurile încep de la 150-160 de euro pe lună. În zona Moșilor, spre exemplu, o cameră cu baie proprie situată la demisolul unei vile construite în 2009 are un preț cerut de 150 de euro, pentru o suprafață de 20 de metri pătrați. În zona Rahova-Sebastian, o unitate locativă monocamerală nemobilată, de 35 de metri pătrați, poate fi închiriată cu 160 de euro pe lună.

În zona Vitan-Bârzești, în apropiere de hipermarketul Real, un apartament cu două camere, cu o suprafață de 48 de metri pătrați, are un preț cerut de 750 de lei pe lună. Locuința este amplasată la etajul al doilea al unui bloc cu opt nivele, construit în 1980, și este complet mobilată și utilată. În alte cartiere ale Capitalei, chiriile cerute de proprietari pornesc de la circa 200 de euro pe lună. Acesta este prețul solicitat, spre exemplu, pentru un apartament mobilat de 57 de metri pătrați din cartierul Crângași, dar și pentru o unitate locativă cu o suprafață similară, situată însă într-un bloc construit în anul 1928 din zona Piața Unirii, în apropiere de Centrul Vechi.

Pe segmentul locuințelor cu trei camere, chiriile din București pornesc de la 200 de euro pe lună. Acesta este prețul cerut pentru un apartament de 70 de metri pătrați situat într-un bloc nou (construcție 2009) din zona Prelungirea Ghencea. Ceva mai mult – 230 de euro pe lună – solicită proprietarul unui imobil complet mobilat și utilat, cu o suprafață de 76 de metri pătrați, situat în cartierul Militari, zona Gorjului.

Cookies