ÎN BUCUREȘTIȘTIRI

Se joacă Atletico Madrid – Chelsea la București? De ce ar prefera spaniolii Arena Națională din Capitală

Șanse mari să vedem partida Atletico Madrid – Chelsea la București peste două săptămâni. Spaniolii, care ar fi gazde, ar prefera capitala României pentru turul optimilor de finală ale Ligii Campionilor.

Se joacă sau nu Atletico Madrid – Chelsea la București? Spaniolii trebuie să dea răspunsul la această întrebare până luni seară, data la care trebuie să comunice către UEFA locul de disputare al meciului din Liga Campionilor.

În contextul pandemiei de coronavirus Atletico Madrid nu va putea să dispute meciul cu Chelsea din „optimile” Ligii Campionilor pe propriul stadion. Londonezii nu au permisiunea să călătorească în Spania, din cauza măsurilor anti-COVID-19 adoptate, iar astfel duelul programat pe 23 februarie în Liga Campionilor va trebui să se desfășoare într-o altă țară.

Potrivit cotidianul spaniel AS, meciul s-ar putea juca la București, pe Arena Națională.

Mai mult, surse autorizate din cadrul Federației Române de Fotbal au confirmat pentru Gazeta Sporturilor că partida din optimile Ligii Campionilor dintre Atletico Madrid și Chelsea se va juca în proporție de 90% pe Arena Națională.

Trupa pregătită de Diego Simeone a ales stadionul din București în detrimentul arenei din Tallinn, Lillekula Stadium.

Atletico Madrid a câștigat Europa League la București

Atletico Madrid are aminitri plăcute în legătură cu Arena Națională. În 2012, gruparea din capitala Spaniei a învins-o la București pe Athletic Bilbao, scor 3-0, în finala Europa League. Evenimentul a fost un succes din punctul de vedere al organizatorilor, stadionul fiind populat la capacitate maximă – 52.347 de spectatori.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button