Se introduce tura de noapte pe șantierul de la Drumul Osiei, anunță PS6. Lucrările la șoseaua care duce în Ilfov afectează grav traficul de pe Bulevardul Iuliu Maniu

19 feb. 2024
14134 Afișari
Se introduce tura de noapte pe șantierul de la Drumul Osiei, anunță PS6. Lucrările la șoseaua care duce în Ilfov afectează grav traficul de pe Bulevardul Iuliu Maniu
Se introduce tura de noapte pe șantierul de la Drumul Osiei, anunță PS6. Lucrările la șoseaua care duce în Ilfov afectează grav traficul de pe Bulevardul Iuliu Maniu | Sursă foto: Facebook-Ciprian Ciucu

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, a anunțat că, de luni (19 februarie 2024), echipele de muncitori de pe Drumul Osiei vor lucra atât pe timp de zi, cât și pe timp de noapte. Cele două ture urmează să se suprapună pentru jumătate de oră.

Se introduce tura de noapte pe șantierul de la Drumul Osiei

Ciprian Ciucu are vești bune pentru bucureștenii din Sectorul 6. Primarul a transmis că pentru a micșora tipul de lucru de pe Drumul Osiei, muncitorii vor lucra în două schimburi.

Mai precis, echipele constructorului se vor afla pe șantier după cum urmează:

  • Între orele 07:30 – 18:00,
  • Între orele 17:30 – 03:00.

Astfel că, cele două ture de se vor intersecta pentru jumătate de oră. Edilul din S6 i-a mulțumit constructorului pentru sprijin:

Îi mulțumesc constructorului că a dat curs solicitării mele. Sperăm ca în acest fel să finalizeze mai repede lucrarea și să reducem disconfortul creat în zonă.

La acest moment, doar o porțiune de 300 de metri de pe Drumul Osiei trebuie să mai fie modernizată de PS6. Motivul pentru care strada nu a fost modernizare complet anul trecut este că administrația publică a avut un litigiu cu o firmă.

Mai exact, societatea nu să vrut să cedeze 1 metru din curte pentru efectuare lucrărilor. Astfel că, finalizarea acestora a fost întârziată. După închiderea șantierului, toată strada va avea:

  • Câte o bandă pe fiecare sens de mers,
  • Trotuare modernizate,
  • Pistă de biciclete,
  • Spații verzi.

Din cauza lucrărilor ce sunt efectuate pe respectiva arteră care duce în județul Ilfov, traficul a fost îngreunat extrem de tare. Cel mai afectat este Bulevardul Iuliu Maniu, unde oamenii au ajuns să stea zeci de minute pentru a trece de un singur semafor.

Se stă de cel 20 minute în același loc 😡😡😡, declara un șofer la finalul săptămânii trecute.

De asemenea, șantierul a afectat și circulația și programul mijloacelor de transport publica ale STB.

Cookies