Se întorc “Stelele de la Tip Top”, unul dintre simbolurile cartierului Drumul Taberei. Primăria S6: N-am uitat nici de ceas, dar remontarea lui e mai dificilă!

14 ian. 2023
13035 Afișari
Se întorc “Stelele de la Tip Top”, unul dintre simbolurile cartierului Drumul Taberei. Primăria S6: N-am uitat nici de ceas, dar remontarea lui e mai dificilă!
Se întorc “Stelele de la Tip-Top”, unul dintre simbolurile cartierului Drumul Taberei. Primăria S6: N-am uitat nici de ceas, dar remontarea lui e mai dificilă | Sursa foto: Primăria S6

„Stelele de oțel de la Tip Top”, un simbol al cartierului Drumul Taberei, au fost date jos când au început lucrările la Magistrala M5. Mai mult de zece ani a fost deschis acest șantier, timp în care monumentul a lipsit din peisaj.

Se întorc „Stelele” în intersecția de la Piața Drumul Taberei

Acum, Primăria Sectorului 6 anunță, pe contul său de Facebook, că „Stelele” vor fi remontate săptămâna viitoare; se vor întoarce la intersecția de la Piața Drumul Taberei:

Știm că mulți ați întrebat și vi l-ați dorit, astfel că monumentul din față de la Tip-Top  va fi repus pe poziție. Stelele din oțel inoxidabil, amplasate în urmă cu aproximativ 50 de ani, își vor relua locul, începând de săptămâna viitoare.

Zilele acestea, monumentul este în curte la ADPDU Sector 6, unde au fost șlefuite și pregătite pentru montare.

 

Se întorc “Stelele de la Tip-Top”, unul dintre simbolurile cartierului Drumul Taberei. Primăria S6: N-am uitat nici de ceas, dar remontarea lui e mai dificilă!
„Stelele de la Tip Top”, în curte la  ADPDU Sector 6 | Sursa foto: Primăria Sectorului 6

Primăria S6 îi anunță pe bucureștenii din S6 că și faimosul ceas din zonă s-ar putea întoarce pe poziție:

Nu am uitat nici de ceas, doar că soclul din beton cântărește foarte mult și avem nevoie de aprobare din partea Metrorex. Prin subteran trec galeriile de metrou și trebuie să fim siguri că în timp nu vor apărea probleme din cauza greutății. (…) Vom găsi o soluție și pentru el. Nu rămânem fără ceasul către care părinții și bunicii noștri își îndreptau privirea pentru a afla ora exactă!

Este vorba despre ceasul care era în aceeași intersecție de la Piața Drumul Taberei.

Îți recomandăm să citești și:

Cookies