Se întoarce căldura – vremea la București: Prognoza meteo pe trei zile

de:
07 oct. 2013
0 Afișari
Se întoarce căldura - vremea la București: Prognoza meteo pe trei zile

În Capitală vom avea un început de săptămână cu vreme frumoasă, însorită şi ceva mai caldă decât până acum. La amiază, termometrele vor indica 17…18 grade, cu numai 2…3 grade sub temperatura normală la această dată.

În București, marţi va fi o zi frumoasă de toamnă. Soarele ce străluceşte pe cer întreaga zi risipeşte repede puţina ceaţă a dimineţii, vântul adie plăcut şi, până la prânz, se adună în termometre aproximativ 18 grade.

Şi miercuri, soarele se ascunde din când în când după nori şi, mai ales dimineaţa, trecător, va fi ceaţă. Vântul nu se intensifică, iar până la amiază temperatura aerului urcă spre 17…18 grade.

Şi joi se aşteaptă înnorări temporare şi pe alocuri ploi slabe în vestul, centrul şi nordul ţării, în timp ce în rest va fi de interes doar ceaţa dimineţii, posibil asociată izolat cu burniţa. În ceea ce priveşte temperatura aerului, vorbim despre valori normale, între 14 şi 21 de grade la scara întregii ţări, la mijloc de săptămână. Dar şi în a doua sa jumătate tendinţa este ca temperaturile să se menţină în jurul normelor. Probabilitea pentru ploi să fie mai ridicată este tot în regiunile vestice, nordice şi centrale, în timp ce în sud şi est ceaţa va fi fenomenul meteo de interes mai ales în cursul nopţilor şi al dimineţilor.

Vremea în restul regiunilor, pe romaniatv.net.

Cookies