Se întâmplă și lucruri bestiale în traficul din București. O șoferiță caută pe internet domnul care a ajutat-o să împingă mașina. O lăsase-n drum pe Bd. Regina Elisabeta

16 feb. 2023
9380 afișări
Se întâmplă și lucruri bestiale în traficul din București. O șoferiță caută pe internet domnul care a ajutat-o să împingă mașina. O lăsase-n drum pe Bd. Regina Elisabeta
| Sursă foto: Inquam Photos / Alberto Groşescu

Traficul din București este de multe ori locul unde oamenii își fac nervi și unde pierd cel mai mult timp.

Cu toate astea, din când în când se întâmplă câte un eveniment care ne face să realizăm că șoferii sunt dispuși să întindă o mână de ajutor atunci când cineva are nevoie.

Mesaj de mulțumire pentru un șofer din București

Un astfel de eveniment a avut loc zilele acestea pe străzile orașului. O femeie din București a făcut o postare pe grupul de Facebook „Info Trafic București și Ilfov” în care îi mulțumea unui domn care și-a luat puțin timp pentru a oferi ajutorul său.

Femeia a povestit că a fost ajutată de un bărbat să ajungă pe prima bandă, după ce mașina nu a mai funcționat. Vehiculul se stricase pe Bulevardul Regina Elisabeta. Postarea a fost făcută pentru a mulțumi bărbatului respectiv.

Bună seara! Vreau sa mulțumesc prin această postare domnului cu Duster albastru care m-a ajutat astăzi să ajung pe prima bandă, pe Regina Elisabeta, unde puteam staționa până ajungea platforma.

Mulțumesc din suflet! Sper că poate vedea postarea. (Din păcate, nu am putut sa ii mulțumesc personal caci a plecat foarte repede după ce m-a ajutat), a povestit femeia.

Te-ar mai putea interesa și: 

Oamenii au fost impresionați de gestul bărbatului

Postarea a strâns sute de aprecieri din partea membrilor grupului de Facebook, iar comentariile nu au întârziat să apară. Oamenii l-au felicitat pe domnul respectiv pentru gestul făcut. Iată câteva dintre comentariile postării:

  • „Felicitări amândurora. Frumos și respectuos! Cel care a ajutat nu a așteptat nimic în schimb, iar cel ajutat nu a uitat sa îi mulțumească. Jos pălăria!”
  • „Foarte frumos din partea dumneavoastră, așa șoferi tot să avem în trafic! Felicitări.”
  • „Felicitări domnule, un gest frumos.”
  • „Cât de frumos! Ne revenim încet dar sigur. Felicitări!👏👏👏”

Postarea a ajuns și la bărbatul care s-a oprit pentru a ajuta șoferița care rămăsese cu mașina în drum. Astfel că, acesta i-a transmis și el un mesaj, printr-un comentariu:

  • „Cu plăcere! Să fii sănătoasă!”
    • „Sper să primiți înzecit ajutorul de astăzi!”
Cookies