ÎN LUME

Se întâmplă și la case mai mari. Miliardarul Bill Gates anunță că divorțează: Cerem spaţiu şi intimitate pentru familia noastră

Cunoscutul miliardar Bill Gates şi soţia sa, Melinda Gates, au transmis luni, într-o declaraţie comună, că au luat decizia de a pune capăt căsniciei lor. Anunțul a fost făcut pe Twitter.

Bill Gates divorțează și a făcut anunțul, ca orice american care se respectă, pe Twitter.

Mesajul lui Bill Gates privind divorțul

„După multă gândire şi multă muncă în relaţia noastră, am luat decizia de a pune capăt căsătoriei”, au afirmat cei doi filantropi într-o declaraţie postată pe contul de Twitter al lui Bill Gates.

„Nu mai credem că putem creşte împreună ca un cuplu în următoarea fază a vieţii noastre. Cerem spaţiu şi intimitate pentru familia noastră, pe măsură ce începem să navigăm în această nouă viaţă”, conform sursei citate.

Miliardarul Bill Gates, cofondatorul Microsoft, şi soţia sa, Melinda Gates, şi-au anunţat astfel divorţul după 27 de ani de căsătorie.

Cuplul are trei copii și va continua să colaboreze în cadrul fundației pe care au lansat-o împreună

Bill şi Melinda Gates, care au trei copii, au anunţat că vor continua să colaboreze în cadrul fundaţiei lor, Fundaţia Bill şi Melinda Gates, care are drept misiune combaterea sărăciei şi a bolilor în lume.

„În ultimii 27 de ani am crescut trei copii incredibili şi am construit o fundaţie ce funcţionează în întreaga lume pentru a permite tuturor oamenilor să ducă o viaţă sănătoasă şi productivă”, se spune în declaraţie.

„Continuăm să împărtăşim credinţa în această misiune şi vom continua să lucrăm împreună în cadrul fundaţiilor, dar nu mai credem că putem creşte împreună ca un cuplu în următoarea fază a vieţii noastre”.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button