Se instalează vara în București. Temperaturi de 28 de grade la umbră. PROGNOZA PE TREI ZILE

de:
21 mai 2014
0 Afișari
Se instalează vara în București. Temperaturi de 28 de grade la umbră. PROGNOZA PE TREI ZILE

Joi, bucureștenii au parte de vreme calda au parte, pentru ca pana dupa miaza temperatura ajunge valori maxime in jur de 27 grade. Cel putin in prima parte a zilei vremea este si frumoasa, soarele este insotit de nori mai putini, dar spre seara se innoreaza temporar si pana se innopteaza sunt posibile averse, descărcări electrice si ceva intensificari ale vantului.

Vremea se mentine calda și vineri. In prima parte a zilei vremea va fi frumoasa, cu soare darnic si nori putini, dar spre seara si la inceputul noptii norii se aduna pe cer si aduc ploi de scurta durata si descărcări electrice dar si vant ceva mai agitat. Pana dupa-amiaza in termometre se aduna 26, 27 grade.

Vreme calda si sâmbătă pentru bucuresteni, dupa amiaza termometrele vor arata 27, poate chiar 28 grade la umbra. Soarele domina cerul in prima parte a zilei dar dupa amiaza norii se aduna si sunt posibile ploi de scurta durata si decărcări electrice.

Duminica temperaturile mai cresc putin, indeosebi in regiunile extracarpatice si astfel vorbim despre o vreme deosebit de calda in mare parte a tarii, cu maxime de la 24 la 31 de grade la umbra. Ploile revin dupa amiaza la munte, in vestul tarii si pe pe arii mai restranse in celelalte regiuni. In primele zile ale saptamanii viitoare va fi usor mai cald decat in mod obisnuit in ultima decada a lunii mai dar local inca mai avem parte de ploi, averse mai ales, insotite de descărcări electrice si intensificari ale vantului.

Sursa: romaniatv.net

Cookies