Se montează semafor pe Șoseaua Antiaeriană. Decizia a fost luată de Comisia Tehnică de Circulație în urma protestelor

15 oct. 2022
619 Afișari
Se montează semafor pe Șoseaua Antiaeriană. Decizia a fost luată de Comisia Tehnică de Circulație în urma protestelor
Se montează semafor pe Șoseaua Antiaeriană. Decizia a fost luată de Comisia Tehnică de Circulație în urma protestelor / Sursă foto: Facebook-Info Trafic București si Ilfov

După accidentul tragic de pe Șoseaua Antiaeriană și protestele oamenilor nemulțumiți de nepăsarea municipalității, s-a luat decizia de a instala un semafor la intersecția cu Strada Vasile Cojocaru.

Se montează semafor pe Șoseaua Antiaeriană

După doua zile de proteste, oamenii care locuiesc în zona respectivă au fost auziți de autorități. Primăria Municipiului București a transmis, pentru publicația Buletin de București, că urmează să fie montat un semafor pe Șoseaua Antiaeriană.

Semaforul va fi unu cu buton și se va monta la intersecția cu Strada Vasile Cojocaru. Decizia a fost luată în cadrul ședinței Comisiei Tehnice de Circulație din data de 12 octombrie.

De asemenea, joi (13 octombrie 2022) a fost luată prima măsură pentru a asigura siguranța pietonilor. Administrația Străzilor a montat indicatoare de treceri de pietoni în zona respectivă. Acestea au dimensiuni mari și parți reflectorizate pentru a putea fi observate ușor de către șoferi.

Oamenii au protestat în urma accidentului în care un tânăr de 19 ani a murit

Marți seară, 11 octombrie 2022, un accident mortal a avut loc pe Șoseaua Antiaeriană din București. Un tânăr de 19 ani, elev în clasa a XII-a, și-a pierdut viață după ce a fost lovit în plin de o mașină, pe trecerea de pietoni.

Echipele ajunse la fața locului i-au aplicat acestuia manevre de resuscitare. Din nefericire, nu au fost de ajutor, iar medicii fost nevoiți să declare decesul băiatului.

Accidentul a stârnit revolta oamenilor care știu cât de des au loc accidente în această zonă. Mare parte dintre ele sunt provocate de viteză, de neacordarea priorității și din cauză că trecerile de pietoni nu sunt marcate corespunzător.

Astfel că au început proteste în zona respectiv. Oamenii au iești în stradă și au blocat traficul pentru a le transmite autorităților un mesaj, acela că trebuie luate măsuri pentru siguranța pietonilor.

În ultimii 3 ani, pe Antiaeriană au avut loc 48 de accidente. Dintre acestea, în 11 cazuri au fost accidentați pietoni, iar 2 au murit, conform BuletindeBucurești.de.

Cookies