Se înființează Patrula Cișmigiului. Primăria a semnat un contract pentru servicii de pază și patrulare nonstop în parcul iconic din București

12 sept. 2023
760 afișări
Se înființează Patrula Cișmigiului. Primăria a semnat un contract pentru servicii de pază și patrulare nonstop în parcul iconic din București
Se înființează Patrula Cișmigiului. Primăria a semnat un contract pentru servicii de pază și patrulare nonstop în parcul iconic din București. FOTO: Inquam Photos / Octav Ganea

Viceprimarul Capitalei a anunțat că se înființează Patrula Cișmigiului. Primăria Capitalei, prin ALPAB, a semnat un contract de servicii de pază și patrulare pentru parcul din inima Bucureștiului.

Patrula Cișmigiului: pază și patrulare nonstop

Pază și patrulare în Parcul Cișmigiu, anunță Horia Tomescu într-o postare pe Facebook.

Viceprimarul Capitalei transmite că Administrația Lacuri, Parcuri și Agrement București a semnat un contract de servicii de pază și patrulare în Parcul Cișmigiu. Acest contract va asigura 5 posturi de pază permanente, 24/24.

Parcul Cișmigiu este unul dintre cele mai iubite locuri de recreere din București și dorim să ne asigurăm că toți cei care îl vizitează se bucură de o experiență plăcută în condiții de siguranță, spune Horia Tomescu.

Viceprimarul Capitalei consideră că semnarea acestui contract de servicii de pază și patrulare în Parcul Cișmigiu reprezintă un pas important pentru întărirea promisiunii făcută bucureștenilor: „de creștere a nivelului de siguranță și confort pentru toți vizitatorii”.

Totodată, această achiziție face parte dintr-un efort mai mare de modernizare și îmbunătățire a infrastructurii și serviciilor oferite în parcuri și:

încă un pas spre un oraș mai sigur și mai prietenos, a conchis Horia Tomescu.

Astfel, începând de miercuri, 13 septembrie 2023, va exista pază și patrulare în Parcul Cișmigiu.

Te-ar mai putea interesa și: Povestea parcului Cișmigiu. Știați că aici a existat o grădină zoologică?

O altă licitație pentru parcurile din București: bănci și coșuri de gunoi

Săptămâna trecută, viceprimarul Capitalei a anunțat că ALPAB a finalizat licitația publică pentru achiziționarea a 1.500 de bănci și 1.500 de coșuri de gunoi:

  • 800 de bănci cu structură de oțel, cu șezut și spătar din lemn + 350 de bănci din beton cu finisaje de piatră de râu și șezut din lemn + 350 de bănci cu siglă pentru zonele istorice. Prețul total este del 2,3 milioane de lei;
  • 550 de coșuri de gunoi cu scrumieră și decor din lemn + 250 de coșuri de gunoi cu scrumieră și decor din piatră + 700 de coșuri de gunoi cu capac pentru zonele istorice. Prețul total este de 2 milioane de lei.
Cookies