ÎN BUCUREȘTI

Se închide o cale de ieșire de la stația de metrou Ștefan cel Mare. Metrorex explică de ce

Se închide o cale de ieșire de la stația de metrou Ștefan cel Mare. Situația este temporară, în perioada 10 – 21 mai, pentru lucrări de refacere a finisajelor, se menţionează într-un comunicat transmis de Metrorex.

Metrorex informează că, în perioada 10.05 – 21.05.2021 (inclusiv în zilele de week-end, 15.05-16.05.2021), la stația de metrou Ștefan cel Mare, situată pe Magistrala 1 se vor realiza lucrări de refacere a finisajelor accesului A (ieșirea spre Șos. Ștefan cel Mare).

Aceste lucrări presupun decopertarea pardoselilor existente și pregătirea stratului suport pentru montarea de noi placaje de granit.

Pentru buna desfășurare a lucrărilor și pentru siguranța călătorilor, în perioada mai sus menționată, traficul pietonal la accesul A (cu scara rulantă) al stației de metrou Ștefan cel Mare va fi închis.

Pe toata perioada lucrărilor, zona va fi asigurată corespunzător și delimitată cu bandă de semnalizare pentru direcționarea accesului publicului călător.

Aceste lucrări se înscriu într-un program ce vizează refacerea finisajelor accesurilor anumitor stații de metrou care de-a lungul timpului au suferit deteriorări.

Metrorex multumește pentru înțelegere și își prezintă scuze pentru disconfortul creat.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button