ARHIVA B365

Se închide circulaţia rutieră în Prelungirea Berceni

Pentru a asigura fluenţa traficului rutier, primarul Cristian Popescu-Piedone a decis ca în noaptea de miercuri spre joi, între orele 1.00 – 5.00, să fie blocată temporar circulaţia vehiculelor la limita teritorială a Sectorului 4 – zona Prelungirea Berceni – linia de Centură a Capitalei.

Decizia edilului Sectorului 4 vizează evitarea situaţiei din cursul săptămânii trecute, când zăpada căzută abundent, cât, mai ales viscolul, au dus la producerea de blocaje rutiere în această zonă. Pentru că ne aflăm încă sub atenţionare meteo de viscol, urmat de ger, iar zona Prelungirea Berceni este câmp deschis, există riscul ca întreaga cantitate de zăpadă, acumulată pe marginea acestei căi rutiere, pe porţiunea de 2 km, până la linia de Centură a Capitalei, să fie spulberată şi împrăştiată pe carosabil, spun reprezentanţii Primăriei Sectorului 4.

„Am anunţat Prefectura Capitalei şi, cu sprijinul Poliţiei Rutiere, vom restricţiona temporar circulaţia în zonă, pentru a reuşi să degajăm carosabilul. Altfel, riscăm să se blocheze din nou autovehiculele în câmp deschis, nemaivorbind de faptul că gerul din timpul nopţii poate provoca necazuri şi poate îngreuna acţiunile noastre de deszăpezire”, a declarat primarul Cristian Popescu-Piedone.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button