Se închide circulația rutieră în Pasajul Unirii, pe ambele sensuri de mers. PS4: Va fi oprită în următoarele nopți, într-un interval orar

10 apr. 2023
8623 Afișari
Se închide circulația rutieră în Pasajul Unirii, pe ambele sensuri de mers. PS4: Va fi oprită în următoarele nopți, într-un interval orar
Se închide circulația rutieră în Pasajul Unirii, pe ambele sensuri de mers. PS4: Va fi oprită în următoarele nopți, într-un interval orar. Sursa foto: Agerpres

Primăria Sectorului 4 îi anunță pe șoferi că, începând din această noapte, se închide circulația rutieră în Pasajul Unirii, pe ambele sensuri de mers.

Se închide circulația rutieră în Pasajul Unirii, pe ambele sensuri de mers

Circulația rutieră în Pasajul Unirii, pe ambele sensuri de mers, va fi oprită în următoarele nopți, între orele 23.30 – 05.30, anunță Primăria Sectorului 4, luni, 10 aprilie, într-un comunicat de presă.

Astfel, începând de luni noapte, între orele 23:30 și 05:30, se vor realiza lucrări pentru alimentarea cu energie electrică a echipamentelor electronice (camere video, panouri de informare, senzori, etc) ce urmează să fie montate pe porțile de avertizare și de gabarit de la intrările în Pasajul Unirii.

Șoferii sunt rugați să respecte indicațiile polițiștilor din cadrul Brigăzii Rutiere.

Conducătorii auto sunt rugați să respecte indicațiile polițiștilor rutieri aflați la fața locului, transmite PS4.

Noile porți de presemnalizare a înălțimii maxime admise

La sfârșitul săptămânii trecute, Primăria Sectorului 4 anunța că se montează noile porți de presemnalizare a înălțimii maxime admise de 3.5 metri, pentru circulația prin Pasajul Unirii:

După recentele lucrări de reconfigurare a tramei stradale, încheiate cu montarea unui nou scuar în zona mediană a Bulevardului Dimitrie Cantemir, care nu doar că va separa fluxurile de trafic, ci va fi folosit și pentru susținerea fundațiilor proaspăt turnate ale noilor porți de presemnalizare a înălțimii maxime admise de 3,5 metri, pentru circulația vehiculelor prin Pasajul Unirii, constructorii încep, în noaptea de vineri spre sâmbătă, de la orele 23.30, montarea efectivă a acestor sisteme. În timpul realizării acestor lucrări, circulația în Pasajul Unirii se va desfășura în condiții normale.

Din ce este compus noul sistem de atenționare și limitare a accesului rutier, ce va fi montat la ambele intrări în Pasajul Unirii din centrul Capitalei:

  • noi porți de presemnalizare a înălțimii maxime admise, corelate cu senzori electronici de măsurare a înălțimii, camere video și cu panouri informative de tip LED;
  • noi porți de gabarit, corelate cu noua semnalistică de la sol (înființare de noi scuaruri, benzi de circulație cu sisteme rezonatoare și benzi de circulație speciale pentru scoaterea vehiculelor agabaritice din zona dedicată intrării în pasaj).

Te-ar mai putea interesa și: Povestea Pasajului Unirii. Este adevărat că a fost construit în 34 de zile și că ministrul responsabil a locuit pe șantier, într-un container?

Cookies