Se închide Bucureștiul? Previziunea pesimistă a unui expert

17 mart. 2021
2601 Afișari
Se închide Bucureștiul? Previziunea pesimistă a unui expert
Carantină de noapte pentru toată săptămâna în Capitală. Rata de infectare a depășit 7,5 cazuri la mie. Ședință CMBSU, în așteptare

Doctorul Emilian Imbri spune că se închide Bucureștiul în perioada următoare și, mai mult, preconizează că pandemia nu ne va da pace nici în 2022.

Se închide Bucureștiul. Este previziunea pesimistă a doctorului Emilian Imbri, fostul manager al Spitalului de Boli Infecțioase „Victor Babeș” din Capitală.

Expertul în sănătate prevede un viitor sumbru:

„Va fi din ce în ce mai rău, mai rău decât ce a fost!”, a spus acesta la România9 de la TVR.

Imbri spune că situația se va înrăutăți și că pacienții care ajung în spitale au o simptomatologie mai gravă decât până acum.

„Mai durează foarte mult. Trecem în anul următor cu mască. Va fi din ce în ce mai rău. Bucureștiul mai mult ca sigur se va închide. Va fi mai rău decât ce a fost. Vor fi pacienți mai mulți și cu simptomatologie mai gravă. Situația nu mai este sub control. Trebuie luate măsuri mult mai stricte, nepopulare. Va fi un tsunami al infectărilor. Nu mai e timp de șovăială.

Rata de infectare în București era, marți, de 4,24 la mia  de locuitori, procent care este în creștere de la zi la zi.

În București au fost înregistrate 783 de noi cazuri de coronavirus în ultimele 24 de ore, potrivit informațiilor oficiale transmise de Grupul de Comunicare Strategică.

Cookies