Se încălzește din nou în București, dar nu pentru mult timp. Prognoza meteo pentru weekendul 17-18 septembrie

15 sept. 2022
211 Afișari
Se încălzește din nou în București, dar nu pentru mult timp. Prognoza meteo pentru weekendul 17-18 septembrie
Se încălzește din nou în București, dar nu pentru mult timp. Prognoza meteo pentru weekendul 17-18 septembrie

După câteva zile de vreme rece în București, temperaturile încep din nou să crească. Cu toate astea, Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță că prognoza meteo pentru weekendul 17-18 septembrie arată ploi.

Vremea în București

Zilele acestea, temperaturile din București cresc peste 30 de grade Celsius. Astfel că, joi și vineri bucureșteni sau parte de vreme numai bună de plimbat prin parc sau prin oraș.

Joi

Astăzi temperatura maximă va ajunge până la 34 de grade Celsius. Cerul va fi în mare parte însorit și nu vor exista precipitații. Vântul bate moderat, viteza medie fiind de 15 km/h.

Pe timp de noapte, temperatura scade până la 15 grade Celsius. Cerul va fi predominant noros, iar vântul bate slab, viteza medie fiind de 9 km/h.

Vineri

Ultima zi din această săptămâna vine și ea cu temperaturi aproape de pragul caniculei. Maxima termică va ajunge la 33 de grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, iar vântul va avea o viteză medie de 17 km/h.

Noaptea, temperatura scade și ajunge la 19 grade Celsius. Cerul se menține noros, iar vântul bate slab, viteza medie fiind de 9 km/h.

Prognoza meteo pentru weekendul 17-18 septembrie

După doua zile cu temperaturi ridicate, în București revin ploile de toamnă. Astfel că, în acest sfârșit de săptămână vom avea parte de averse cu posibile descărcări electrice.

Sâmbătă

Prima zi de weekend vine cu temperaturi ridicate, dar cu cer noros, ploi și descărcări electrice. Temperatura maximă va ajunge la 29 de grade Celsius. Cerul va fi noros, iar vântul bate moderat, viteza medie fiind de 13 km/h.

Noaptea, temperatura scade până la minima de 13 grade Celsius. Cerul se menține înnorat iar vântul bate moderat, viteza medie fiind de 11 km/h. Este posibil să plouă și pe timpul nopții.

Duminică

Și duminică vom avea parte de averse în Capitală. Temperatura maximă a zilei ajunge la 22 de grade Celsius, iar vântul bate moderat, viteza medie fiind de 19 km/h.

Noaptea, temperaturile scad considerabil. Minima termică ajunge la 16 grade Celsius. Cerul va fi înnorat, iar vântul moderat, viteza medie fiind de 15 km/h.

Cookies