S-a inaugurat cel mai mare loc de joacă în aer liber, pentru copii, din București GALERIE FOTO

de:
22 aug. 2014
1 Afișari
S-a inaugurat cel mai mare loc de joacă în aer liber, pentru copii, din București GALERIE FOTO

„Pentru Duminică, 24 august a.c., Primarul Cristian Popescu – Piedone a pregătit o nouă surpriză, special pentru toţi copiii din Sectorul 4, dar şi din toată Capitala.” – arată un comunicat al Primăriei Sectorului 4 transmis redacției.

După ce timp de 2 săptămâni s-a lucrat intensiv la amenajare, la orele 11.00, Edilul a inaugurat cel mai mare şi modern loc de joacă în aer liber pentru copii, situat în Parcul Lumea Copiilor, în imediata apropiere a patinoarului artificial, deschis în luna iulie a acestui an.
Conceput pentru a stârni admiraţia micuţilor, prin colorit şi multiplele posibilităţi de joc, astfel încât aceştia să-şi poată consuma energia în mod constructiv, locul de joacă se întinde pe 400 mp, fiind dotat cu o suprafaţă antitraumă totalizând 280 mp.
Ansamblul de tobogane, sisteme de căţărare şi de trecere, tronsoanele multicolore sunt structurate pe 2 nivele, adresându-se grupei de vârstă cuprinsă între 3-13 ani.
În jurul tubulaturilor au fost amplasate balansoare, iar în cel al întregii locaţii au fost realizate amenajări peisagistice specifice.
Valoarea totală a investiţiei însumează 597.858 lei.
„Aşadar, Duminică, 24 august, la orele 11.00, copiii, însoţiţi de părinţi şi bunici, vor fi invitaţii speciali ai Primarului Cristian Popescu – Piedone, pentru a petrece momente speciale în acest nou loc de joacă.
Micuţii vor fi întâmpinaţi de mascote întruchipând personajele lor favorite din benzile desenate şi de clowni, care îi vor provoca să participe la concursuri de face painting şi modelare baloane colorate, la final, cu toţii urmând să fie răsplătiţi cu premii „dulci”.
Atmosfera va fi întreţinută de grupuri de copii talentaţi care activează în cadrul Centrului Cultural pentru UNESCO „Nicolae Bălcescu”, care vor dansa şi vor susţine recitaluri muzicale.” – se mai arată în comnicat.

Cookies