Se îmbunătățesc MĂSURILE de SECURITATE pe OTOPENI în urma unui grant acordat de americani

de:
27 apr. 2016
0 Afișari
Se îmbunătățesc MĂSURILE de SECURITATE pe OTOPENI în urma unui grant acordat de americani

Proiectul va furniza soluții de telecomunicații și informații ce vor ajuta CNAB să desfășoare și să monitorizeze operațiunile sale mai eficient, potrivit Agerpres.

Grantul pentru integrarea tehnologiei informației și securității la Aeroportul din București a fost semnat săptămâna trecută, la sediul USTDA din Arlington, SUA, de directorul adjunct al agenției, Enoh Ebong, și de directorul general al CNAB, Sorinel Ciobanu.

Aceste actualizări vor aduce la standardele globale sistemul de IT și de securitate de la Aeroportul Henri Coandă (Otopeni) din București, creând un sistem mai sigur și mai eficient pentru călătorii care trec prin aeroport„, a spus Enoh T. Ebong, director adjunct la USTDA.

Studiul de fezabilitate va evalua sistemele tehnologice existente și va pregăti CNAB să integreze sistemele IT, data de baze, hardware-ul, software-ul și personalul într-un sistem centralizat și coerent, care va fi capabil să analizeze și să comunice date în timp real.

Acest studiu va permite companiei noastre să-și atingă obiectivele privind optimizarea securității, realizarea de upgrade-uri și simplificarea operațiunilor„, a afirmat directorul general al CNAB, Sorinel Ciobanu.

Agenția pentru Comerț și Dezvoltare a SUA ajută companiile să creeze locuri de muncă prin exportul de produse și servicii americane pentru proiecte de dezvoltare prioritare în țările cu o economie emergentă. USTDA stabilește legătura între companiile americane și oportunitățile de export prin finanțarea de activități de planificare de proiecte, proiecte pilot și organizarea de vizite de documentare în SUA.

Cookies