ARHIVA B365

Furturi ca în codru la Stadionul Lia Manoliu VEZI VIDEO

Potrivit Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, 13 persoane sunt cercetate, dintre care 11 în stare de arest preventiv, după ce au furat peste 1.060 de metri liniari de cablu electric, în valoare de peste 173.000 de lei, din incinta Stadionului Naţional „Lia Manoliu” din Capitală.

Conform probatoriului, în noaptea de 24/25.01.2011 cu ajutorul inculpatului GP, agent de pază la şantierul Stadionului Naţional din Bucureşti, ceilalţi 12 inculpaţi cercetaţi în cauză au pătruns în incinta şantierului, au forţat sistemul de închidere al uşii de acces pătrunzând în camera electrică din subsolul Stadionului Naţional, de unde au tăiat şi au sustras 1.060 metri liniari de cablu electric ce conţinea cupru. Prejudiciul nu a putut fi recuperat.

Magistraţii Judecătoriei Sectorului 2 au dispus arestarea pe o durată de 30 de zile a 11 dintre cele 13 persoane cercetate în acest caz, printre care şi paznicul stadionului Lia Manoliu, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

Citeşte şi Costurile Stadionului Lia Manoliu au crescut cu 50% în patru ani.

<object width=”420″ height=”340″><param name=”movie” value=”http://www.youtube.com/v/qhEYWO7sXiU?hl=en&fs=1″></param><param name=”allowFullScreen” value=”true”></param><param name=”allowscriptaccess” value=”always”></param><embed src=”http://www.youtube.com/v/qhEYWO7sXiU?hl=en&fs=1″ type=”application/x-shockwave-flash” allowscriptaccess=”always” allowfullscreen=”true” width=”420″ height=”340″></embed></object>

Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button