Se filmează în București. Brigada Rutieră anunță restricții de trafic în această noapte, pe Strada Nicolae Golescu

08 mart. 2023
1204 afișări
Se filmează în București. Brigada Rutieră anunță restricții de trafic în această noapte, pe Strada Nicolae Golescu
Se filmează în București. Brigada Rutieră anunță restricții de trafic în această noapte, pe Strada Nicolae Golescu | Sursă foto: Unsplash

Brigada Rutieră anunță că, miercuri, 8 martie 2023, pentru realizarea unor filmări, vor exista restricții temporare de trafic în București. Autoritățile anunță că acestea vor intra în vigoare începând cu ora 20:00

Restricții de trafic în București – Se filmează pe strada Nicolae Golescu

În această seară, secvențe dintr-o peliculă artistică vor fi filmate pe străzile din București. Pentru a permite acest lucru, Brigada Rutieră București a anunțat că vor fi instituite restricții temporare de trafic pe strada Nicolae Golescu, conform Adevărul.ro.

Astfel că, miercuri, 8 martie 2023, începând cu ora 20:00 traficul va fi restricționat pe Strada Nicolae Golescu, pe segmentul de drum cuprins între Strada Episcopiei și Strada C.A. Rosetti.

Brigada Rutieră solicită conducătorilor de autovehicule să circule cu prudență, să păstreze o distanță suficientă pentru a putea frâna în condiții de siguranță, să nu oprească ori să staționeze decât în locurile special amenajate și să respecte semnalele și indicațiile polițiștilor rutieri, s-a transmis printr-un comunicat de presă.

Filmările ce au loc în aseară seară în Capitală se vor realiza cu întreruperea cu intermitențe de 5 minute a traficului rutier, sub îndrumarea și supravegherea polițiștilor rutieri.

Alte restricții din oraș

Tot începând de astăzi, 8 martie 2023, va fi restricționată și circulația în Pasajul Unirii din Capitală. Acesta decizie a fost luată pentru a permite montarea noilor sisteme de semnalizare de semnalizare a limitei maxime de înălțime.

Astfel că, pe perioada desfășurării lucrărilor traficul va fi afectat pe ambele sensuri, atât dinspre Universitate către Bulevardul Dimitrie Cantemir, cât și pe sensul opus. Iată mesajul transmis de către administrația publică din Sectorul 4.

În perioada lucrărilor, traficul autovehiculelor la intrarea și în interiorul pasajului va fi restricționat parțial, pe una dintre cele două benzi de circulație, în ambele sensuri de mers.

În comunicatul transmis de către PS4 nu a fost specificată o dată exactă la care aceste restricții de trafic vor fi ridicate.

Cookies