Se face sau nu sex în saloanele de masaj?

de:
30 oct. 2010
254 Afișari
Se face sau nu sex în saloanele de masaj?

Femei despuiate pe alese, jacuzzi-uri, camere cu pereţii vopsiţi în culori senzuale şi lumini difuze, decorate în mod exotic, cu lumânări, evantaie şi, uneori, petale de trandafiri pe paturi. Saloanele de masaj au la dispoziţie toate ingredientele fanteziilor sexuale ale bărbaţilor, însă susţin în anunţurile de publicitate că le oferă clienţilor o reţetă a plăcerii incompletă: mângâieri voluptoase, nu şi contacte sexuale.

Pentru a vedea dacă sexul este interzis şi odată trecute pragurile saloanelor de masaj din Bucureşti, B365 a vizitat câteva dintre ele. Scenariul folosit a fost următorul: Reporterul a plăsmuit un prieten imaginar care urma să se căsătorească şi căruia voia să îi ofere cadou, înainte de nuntă, o surpriză erotică, dar ceva mai condimentată. Pe şleau, sex. Saloanele au fost alese în urma anunţurilor publicate pe Internet. Am preferat vizitele inopinate în cazul celor care şi-au publicat adresa, iar în cazul celorlaltor am făcut în prealabil programări telefonice.

Masaj + Sex = LOVE

 

Am început cu saloanele mai îndepărtate de axa Unirii-Universitate-Romană. Prima vizită: un salon situat în zona Casei Poporului, a cărei adresă exactă nu era menţionată pe site. Am sunat pentru a stabili o întâlnire şi mi s-a dat un punct de reper. Odată ajuns acolo, mi s-a spus la telefon scara şi numărul apartamentului. Am sunat la uşă şi mi-a deschis o brunetă frumuşică cu piercing într-una dintre nări, înfăşurată neglijent într-un prosop roşu. Mi-a atras atenţia că vorbeam prea tare, explicându-mi că avea un client într-una dintre camere, de care urma să se ocupe. M-a condus apoi într-un alt dormitor la o colegă de-a ei, blondă, îmbrăcată într-o minijupă de culoare verde.

 

Aici am înţeles de ce vorbisem tare: din boxele unei combine răsuna o muzică romantică, din cauza căreia de-abia îmi puteam auzi noua interlocutoare. Am fost invitat să iau loc pe patul din cameră, după care domnişoara s-a tolănit confortabil lângă mine, într-un cot, picior peste picior. Mi-a dezvăluit că se poate mai mult decât un simplu masaj: pentru 30 de minute de LOVE (a pronunţat cuvântul cum se citeşte, într-un mod şugubăţ şi complice deopotrivă) tariful e de 200 de lei, iar pentru o oră 300 de lei.

 

Basic Instinct cu chiloţi roşii

 

Următorul pe listă a fost un salon de lângă parcul Cişmigiu, a cărei adresă era menţionată pe site. A trebuit să sun doar pentru a afla numărul de la interfon şi cel al apartamentului. Am fost primit de o brunetă într-o rochie scurtă neagră, care s-a prezentat drept Beatrice. M-a poftit să iau loc pe o canapea, iar ea s-a aşezat în faţa mea pe un scaun, imitând scena din Basic Instinct cu piciorul peste picior, cu menţiunea că purta lenjerie intimă, de culoare roşie. Am întrebat-o direct puteau să îi ofere şi servicii sexuale prietenului meu şi a răspuns afirmativ. ”Mai ales că se însoară…”, a completat hostessa. În timp ce un masaj normal costă 150 de lei, ”o altfel de finalizare” avea să îmi scoată din portofel 200 de lei, iar două finalizări 250 de lei.

 

După cele două reuşite, mi-a venit în minte o nouă strategie, pentru a-mi uşura munca, în timp ce mă întorceam acasă într-o seară, cu taxiul. L-am întrebat fără înconjur pe taximetrist, un tânăr care vorbise până atunci neîntrerupt la telefonul mobil, dacă ştia vreun salon de masaj în care se poate face şi sex. A scos imediat din torpedou un teanc de cărţi de vizită ale unui salon din zona Pieţei Alba Iulia şi s-a oferit să mă ducă de îndată chiar el acolo. L-am refuzat invocând lipsa de bani, iar după insistenţele sale am dedus că ar fi urmat să primească un comision în cazul în care aş fi devenit client al salonului. Am sunat a doua zi la numărul de telefon de pe cartea de vizită, din vreme ce adresa exactă nu era trecută, la care mi-a răspuns o domnişoară care s-a prezentat drept Stela. I-am spus că îmi doream să-i ofer prietenului meu ”mai mult decât un masaj” şi, într-o primă fază, m-a invitat la sediul salonului, pentru a vorbi mai pe îndelete. S-a răzgândit însă imediat, după ce i-am spus că urmam să o vizitez chiar în seara respectivă. Mi-a spus că cel mai bine ar fi să o contactez în ziua în care plănuiam să îi ofer surpriza erotică prietenului meu. Aşadar, n-a fost nici nu, nici da. A rămas să discutăm despre asta.

 

Fiţe fără sex

 

Cu răspunsurile negative m-am ciocnit după ce am început să vizitez saloanele cu pretenţii din centru, în general cu sedii la stradă şi promovate prin panouri publicitare. În salonul Alinei Plugaru, Mon Amour, Massage, primul lucru care mi-a sărit în ochi a fost o poliţă din recepţie, înseţată cu trofee, atât ale starletei, în calitate de ”cea mai bună actriţă porno”, cât şi ale salonului. O domnişoară tunsă scurt, în pantaloni scurţi, mi-a retezat scurt propunerea cu implicaţii sexuale, adăugând că masajele pleacă de la 250 de lei. Acelaşi tarif de pornire se aplică şi la Dollhouse, proaspătul lansat salon cu fete în vitrine, pe modelul Cartierului Roşu din Amsterdam.

 

Următoarea destinaţie a fost Noblesse Unic, din apropiere de Piaţa Romană. Când am intrat, recepţionera vorbea la telefon cu un client care se rătăcise în drumul spre salon şi pe care îl ghida. Am aşteptat până a terminat convorbirea, după care am început să-mi expun planul. Telefonul a sunat aproape imediat. Era un alt bărbat, căruia îi căzuse cu tronc o distribuitoare de pliante. Hostessa i-a explicat că domnişoara respectivă distribuie doar distribuie pliante, nu face şi masaje, şi s-a grăbit să sublinieze că masezele sunt şi ele foarte frumoase. Am reluat discuţia şi, în timp ce vorbeam, am auzit un ţăcănit de tocuri din ce în ce mai intens. Am realizat atunci că aveam să întâlnesc, printr-un accident, a doua maseuză din periplul meu prin saloanele Capitalei. Nu a durat mult până şi-a făcut apariţia o blondă înaltă, voluptoasă, îmbrăcată într-un neglijeu roşu. Întâlnirea a fost însă de scurtă durată. Tresărind la vederea mea, domnişoara s-a făcut nevăzută.

 

Masezele, scumpe la vedere

 

În general, din câte am observat, saloanele de masaj, fie şi cele din apartamente, au sisteme bine puse la punct de intrări şi ieşiri, astfel încât clienţii să nu se întâlnească între ei înăuntru şi să nu vadă masezele decât după ce plătesc. Cu toate astea, la ieşirea din salon m-am întâlnit şi cu clientul care se rătăcise mai devreme, un tânăr de vreo 30 de ani, la cămaşă roz şi blugi, care vorbea o română cu accent străin la o cască Bluetooth.

 

Nici la Pleasure Massage, situat în centrul vechi, nu se oferă sex, însă masajele au cel mai bun preţ dintre saloanele pe care le-am vizitat: 80 de lei. Tariful poate urca însă şi până la 300 de lei, dacă se adaugă şi jacuzzi, saună şi şampanie.

 

Am încercat apoi să vizitez salonul Amazonia, situat în apropiere de Piaţa Victoriei şi care nu oferă adresa exactă pe pagina de internet. Am sunat pentru a planifica o vizită, însă tânăra care mi-a explicat că era mai bine să discutăm la telefon. Mi-a spus că Amazonia nu oferă servicii sexuale, însă clienţii care îşi doresc ceva mai special faţă de masajul erotic clasic pot opta pentru un ”booty massage”, un tip de masaj prin care se acordă o atenţie sporită feselor. ”Este un masaj foarte relaxant şi pe care unii îl găsesc a fi extrem de incitant”, a sublinat domnişoara.

 

În concluzie, cei care se aşteaptă la mai mult din partea masezelor decât nişte atingeri relaxante şi senzuale trebuie să stea deoparte de saloanele ultracentrale din Bucureşti, de multe ori cu ieşire la stradă, şi să se orienteze în schimb spre cele din alte zone ale Capitalei, cu precădere cele situate în diferite apartamente şi care nu prezintă pe site-uri sau flyere adrese exacte. Cel puţin dacă vorbesc cu recepţionerele şi nu încearcă să negocieze direct cu masezele. Sau pot oricând apela la taximetrişti, care apasă de trei ori pedalele de acceleraţie şi se transformă în codoşi în toată regula.

 

Dacă fac asta, îşi vor putea transpune în practică cele mai fierbinţi fantezii sexuale, crede prietenul meu imaginar, mulţumit de aspectul şi de prestaţia dominşoarelor dintre care i-am oferit şansa să aleagă.

 

Cookies