Se face curățenie și pe Șos. Ștefan cel Mare. PS2 îi sfătuiește pe bucureșteni să nu-și parcheze mașinile în zonă miercuri, 17 mai. Altminteri, pot fi ridicate

16 mai 2023
256 Afișari
Se face curățenie și pe Șos. Ștefan cel Mare. PS2 îi sfătuiește pe bucureșteni să nu-și parcheze mașinile în zonă miercuri, 17 mai. Altminteri, pot fi ridicate
Se face curățenie și pe Șos. Ștefan cel Mare. PS2 îi sfătuiește pe bucureșteni să nu-și parcheze mașinile în zonă miercuri, 17 mai. Altminteri, pot fi ridicate. Sursa foto: Facebook - Primăria Sectorului 2

Primăria Sectorului 2 anunță că se va face curățenie pe Șoseaua Ștefan cel Mare, miercuri, 17 mai. În acest context, șoferii sunt rugați să nu-și parcheze autoturismele în acea zonă.

Se va face curățenie pe Șoseaua Ștefan cel Mare din Sectorul 2

Miercuri, 17 mai, în intervalul orar 10:00-17:00, operatorul de salubritate din Sectorul 2 va începe curățenia pe Șoseaua Ștefan cel Mare. Acțiunea de igienizare va avea loc pe partea dreaptă de deplasare, de la Pasajul Bucur Obor către Spitalul Clinic de Urgență Floreasca, a anunțat Primăria Sectorului 2 pe pagina de Facebook.

Operatorul de salubritate va acționa mecanizat, folosind utilaje. Din acest motiv, PS2 face apel către șoferii din sector pentru a nu-și lăsa mașinile parcate pe carosabil, în intervalul orar 10:00 și 17:00.

Pentru o curățenie eficientă, până la bordură avem nevoie ca arterele şi căile de acces pietonale de pe Şos Ştefan cel Mare să fie eliberate pentru a putea facilita intervenţia utilajelor de curăţare. Practic, trebuie parcate maşinile în altă parte, temporar, doar pentru câteva ore, cât durează operațiunea de curăţenie, a explicat PS2.

De asemenea, proprietarii sau deținătorii legali ai autovehiculelor parcate în zona Șoselei Ștefan cel Mare, dar și reprezentanții Asociațiilor de Proprietari au fost înștiințați sau notificați în legătură cu această acțiune de către Poliția Locală Sector 2.

Șoseaua Pantelimon a fost curățată la sfârșitul lunii aprilie

Pe data de 28 aprilie, PS2 a terminat curățenia pe Șoseaua Pantelimon pe ambele sensuri de mers. Strada a fost igienizată cu detergent special și cu apă și au fost folosite utilaje speciale.

Ieri am făcut curăţenie generală pe Şos. Pantelimon. Operatorul de salubritate a intervenit cu utilaje speciale, mecanizate, pe ambele sensuri de pe Şos. Pantelimon până la rigolă, spălând cu detergent special şi jet puternic de apă, pentru a înlătura praful şi mizeria acumulate. S-a acţionat atât mecanizat, cât şi manual, a anunțat PS2.

Autoritățile le-au mulțumit șoferilor din sector pentru cooperarea de care au dat dovadă, dar și reprezentanților Asociațiilor de Proprietari pentru înștiințarea la timp a acestora.

Unii șoferi au fost puși în situația în care li s-au ridicat mașina de pe Șoseaua Pantelimon pentru că încurcau buna desfășurare a acțiunii de curățenie. Din acest motiv, PS2 a apelat la intervenția platformelor Administrației Domeniului Public (ADP).

Autoturismele au fost ridicate, spațiul public a fost spălat, iar ADP a așezat mașinile la locul lor.

Totodată, mai mulți șoferi au primit amenzi pentru că și-au parcat autovehiculele neregulamentar, a mai precizat PS2.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies