Se face curățenie pe Șoseaua Pantelimon din București. Șoferii sunt rugați să parcheze mașinile în altă parte, joi 27 aprilie

26 apr. 2023
3562 afișări
Se face curățenie pe Șoseaua Pantelimon din București. Șoferii sunt rugați să parcheze mașinile în altă parte, joi 27 aprilie
Se face curățenie pe Șoseaua Pantelimon din București. Șoferii sunt rugați să parcheze mașinile în altă parte, joi 27 aprilie | Sursă foto: Agerpres

Primăria Sectorului 2 îi anunță pe șoferi că în această săptămână, pe Șoseaua Pantelimon se va face curățenie generală. Astfel că, mașinile nu vor putea fi parcate în zona respectivă, într-un anumit interval orar.

Se face curățenie pe Șoseaua Pantelimon

Primăria Sectorului 2 dorește să facă curățenie generală pe Șoseaua Pantelimon, pe ambele sensuri. Astfel că, administrația publică îi roagă pe șoferi să parcheze mașinile în altă parte, pentru a permite operatorului de salubritate publică să curețe zona.

Parcarea va fi interzisă joi, 27 aprilie 2023, între orele 06:00-18:00.

Avem nevoie de cooperarea voastră, mai precis să parcați temporar mașinile în altă parte pentru a elibera carosabilul. Trebuie eliberate atât arterele, cât și căile de acces pietonale de pe Șoseaua Pantelimon pentru a putea facilita intervenția utilajelor de curățare. Este vorba despre o singură zi pentru o curățenie lună, transmite PS2.

Operatorul de salubritate publică va acționa mecanizat, cu utilaje, pe Șoseaua Pantelimon, după cum a informat Primăria Sectorului 2.

Șoferii care nu mută mașinile vor fi amendați

Bucureștenii care parchează mașinile pe Șoseaua Pantelimon au fost deja înștiințați despre acțiunea de salubrizare ce va ave aloc mâine de către agenții din cadrul Poliției Locale Sector 2.

Cu toții ne dorim un sector mai curat și mai civilizat, așa că vă invităm să fiți alături de noi pentru ca acțiunea de spălare de pe Șoseaua Pantelimon să se desfășoare fără mașini parcate pe carosabil, transmite PS2.

În cazul în care mașinile nu vor fi mutate, proprietarii vor fi amendați. Iată care sunt sancțiunile pe care le riscă șoferii:

  • Persoanele fizice – riscă o amendă contravențională cuprinsă între 500 – 1.000 de lei.
  • Persoanele juridice – riscă o amendă cuprinsă între 1.500 – 2.000 de lei.

O acțiune similară este demarată de către Primăria Sectorului 6, în zilele de miercuri, pe Bulevardul Iuliu Maniu. Într-un anumit interval orar, șoferii nu pot parca mașinile pentru a permite curățarea aglomeratului bulevard.

Cookies