Se face curățenie în Sectorul 6, în Piața Gorjului și pe Bulevardul Timișoara, pe ambele sensuri. Se spală carosabilul, trotuarele și se curăță și stațiile STB

20 apr. 2024
2228 afișări
Se face curățenie în Sectorul 6, în Piața Gorjului și pe Bulevardul Timișoara, pe ambele sensuri. Se spală carosabilul, trotuarele și se curăță și stațiile STB
Se face curățenie în Sectorul 6, în Piața Gorjului și pe Bulevardul Timișoara, pe ambele sensuri. Se spală carosabilul, trotuarele și se curăță și stațiile STB. Sursa foto: PS6/Facebook

Curățenie de weekend în Sectorul 6, de această dată în Piața Gorjului și pe Bulevardul Timișoara, de la str. Brașov la str. Sibiu. Administrația locală spune că se face curățenie pe ambele sensuri de mers, iar duminică, 21 aprilie, sunt vizate trei grădinițe și două școli.

Curățenie în Sectorul 6. PS6 a anunțat programul pentru acest weekend

PS6 anunță într-o postare pe Facebook că se face treabă în Sectorul 6 și în weekend. Sâmbătă, 20 aprilie, se face curățenie în Piața Gorjului, zona parcării, dar și pe Bulevardul Timișoara, de la strada Brașov la strada Sibiu, pe ambele sensuri de mers.

Duminică, 21 aprilie, se ajunge cu activitatea de curățenie la grădinițele 217, Paradisul Piticilor, Albinuțele, dar și la școlile nr. 142 și nr. 309.

E #weekend, dar noi suntem la treabă.
Am început curățenia în Piața Gorjului, zona parcării, dar și le Bd. Timișoara, de pa strada Brașov la strada Sibiu, pe ambele sensuri.
Mâine, spălăm, curățam la grădinițele 217, Paradisul Piticilor, Albinuțele și la școlile
142 și 309.
Facem treabă în #Sectorul6!
Zile frumoase să aveți!, a transmis administrația locală pe Facebook.

Mai exact, echipele din cadrul Primăriei Sectorului 6 spală trotuarele, carosabilul, mobilierul urban, indicatoarele rutiere, stălpișorii, semafoarele, stațiile STB. De asemenea, curăță stălpii, gardurile de afișe și de tot felul de mâzgălituri.

11 spații comerciale din piețe, scoase la licitație

Săptămâna aceasta, PS6 a anunțat că 11 spații comerciale din piețe vor fi scoase la licitație în perioada următoare. Cinci dintre acestea se află în Piața Gorjului, iar restul de șase spații se află în Piața Valea Ialomiței, ce a fost modernizată și redeschisă la începutul anului 2024.

Spațiile sunt destinate produselor alimentare, dar și produselor nealimentare și furnizării de servicii, iar cei care vor să le închirieze trebuie să știe că perioada pe care se va semna contractul este de 5 ani. Prețurile la care vor fi scoase la licitație sunt între 11,90 și 26 de euro/mp pe lună.

Cookies