Se face curățenie de primăvară în Sectorul 5. Primăria anunță că acțiunile se desfășoară atât ziua, cât și noaptea

05 mart. 2023
259 afișări
Se face curățenie de primăvară în Sectorul 5. Primăria anunță că acțiunile se desfășoară atât ziua, cât și noaptea
Se face curățenie de primăvară în Sectorul 5. Primăria anunță că acțiunile se desfășoară atât ziua, cât și noaptea | Sursă foto: Facebook-Comunicare Primăria Sector 5

Administrația publică din Sectorul 5 a anunțat că zilele acestea echipele din cadrul companiei Salubrizare S5 SA vor face curățenie de primăvară pe străzi. Angajații companiei lucrează atât în timpul săptămânii, cât și în zilele de weekend.

Se face curățenie de primăvară în Sectorul 5

Primăria Sectorului 5 a anunțat, print-o postare făcută pe pagina de Facebook, că echipele ce se ocupă de salubrizarea ariei administrate au început curățenia de primăvară din acest final de săptămână.

Acțiunile de curățare vor fi desfășurate atât pe timp de zi, cât și pe timp de noapte pentru a nu încurca traficul și așa extrem de aglomerat din oraș (în special de luni până vineri).

Este important ca noi, cetățenii, să le respectăm munca și să menținem sectorul curat, a mai transmis PS5.

Iată ce acțiuni vor fi desfășurate în următoarea perioadă, după cum anunță primăria:

  • Spălarea străzilor,
  • Spălarea trotuarelor,
  • Curățarea mobilierului stradal,
  • Spălarea stațiilor STB,
  • Curățarea locurilor de joacă din Sectorul 5.

În această perioadă, și alte administrații publice din București au anunțat că se ocupă de curățenie, pentru a se pregăti de venirea primăverii. Printre acestea se numără: primăria Sectorului 6 și primăria Sectorului 4. Cele două au transmis, în această săptămână, că au fost începute astfel de acțiuni.

Cetățenii spun că sunt curățate doar bulevardele și străzile principale

Cetățenii Sectorului 5 sunt deranjați de modul în care este făcută curățenia pe domeniul public. Aceștia au transmis că echipele companiei se ocupă doar de bulevarde sau de străzile principale. Astfel că, străduțele rămân la fel de prăfuite.

Iată câteva dintre comentariile lăsate de bucureșteni:

  • „Colegii dumneavoastră de la Salubrizare trec doar pe bulevarde mari, pe străduțe mici n-au mai călcat. Și strada Dăicăreanu trebuie măturată fie cu mașinuță, fie de muncitori!”
  • „Poate ajungeți să spălați și gangul prin care trec zeci de copii zilnic din Strada Mihail Sebastian, spre școala 280.”
  • „Poate încercați și pe străzile adiacente Șoselei Sălaj, e dezastru, mai ales în dreptul complexului Humulești.”
  • „Frumos! Acum vă așteptăm și în cartiere, pe străduțele dintre blocurilor, nu doar la drumurile principale.”
Cookies