Se face curățenie de primăvară în Sectorul 3. PS3: „Sunt foarte multe curți unde locatarii deja au strâns frunzele”

14 mart. 2023
2133 afișări
Se face curățenie de primăvară în Sectorul 3. PS3: „Sunt foarte multe curți unde locatarii deja au strâns frunzele”
Se face curățenie de primăvară în Sectorul 3. PS3: „Sunt foarte multe curți unde locatarii deja au strâns frunzele”. Sursă foto: Facebook - Primăria Sectorului 3

În Sectorul 3 s-a început curățenia de primăvară în grădinile blocurilor, a anunțat Primăria Sectorului 3. Personalul responsabil de la Direcția de Salubritate se ocupă de strângerea frunzelor și de amenajarea curților.

A început curățenia de primăvară în Sectorul 3

Primăria Sectorului 3 a anunțat, printr-o postare pe pagina sa de Facebook, că personalul din cadrul Direcției de Salubritate au început curățenia de primăvară. Aceștia sunt responsabili pentru desfășurarea acțiunilor de strângere a frunzelor căzute în anotimpurile reci, colectarea gunoaielor, dar și adunarea crengilor uscate.

De asemenea, Asociațiile de Proprietari pot solicita material floricol pentru a fi plantat în grădini, iar PS3 îl furnizează.

În foarte multe grădini ale blocurilor, cetățenii au făcut singuri curățenie, iar reprezentanții primăriei îi felicită pentru acest gest:

Sunt foarte multe curți unde locatarii deja au strâns frunzele și au pregătit grădinile pentru primăvară, fapt pentru care îi felicităm și le mulțumim pentru implicare!

Asociațiile de proprietari pot solicita flori pentru curțile blocurilor

Robert Negoiță, primarul Sectorului 3, a anunțat, pe pagina sa de Facebook, că asociațiile de proprietari pot solicita flori pentru a fi plantate în curțile blocurilor. Plantele au fost crescute în sera administrată de Primăria Sectorului 3.

Astfel, materialul dendrofloricol va fi livrat în mod gratuit către asociațiile de proprietari care solicită acest lucru, a transmis PS3.

În sera proprie din S3 provin și plantele ornamentale care au fost folosite pentru înfrumusețarea spațiului public.

Pentru a intra în posesia florilor, asociațiile de proprietari pot apela la numărul de telefon 0720.777.511 sau printr-un mesaj privat pe pagina de Facebook.

Datele ce vor fi transmise de către administratori vor fi centralizate, precum adresa, numele persoanei de contact și numărul de telefon pentru ca livrarea florilor să se facă cu ușurință către solicitanți.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies