Se face curat și săptămâna asta pe Bulevardul Pache Protopopescu, pe sensul spre Șos. Mihai Bravu. Primăria Sectorului 2 îi roagă pe șoferi să nu lase mașinile parcate

09 aug. 2023
608 Afișari
Se face curat și săptămâna asta pe Bulevardul Pache Protopopescu, pe sensul spre Șos. Mihai Bravu. Primăria Sectorului 2 îi roagă pe șoferi să nu lase mașinile parcate
Se face curat și săptămâna asta pe Bulevardul Pache Protopopescu, pe sensul spre Șos. Mihai Bravu. Primăria Sectorului 2 îi roagă pe șoferi să nu lase mașinile parcate | Sursă foto: Facebook-Primăria Sectorului 2

Primăria Sectorului 2 îi anunță pe bucureșteni că urmează o nouă zi de curățenie pe Bulevardul Pache Protopopescu. În data de 10 august 2023, echipele de salubrizare vor acționa pentru a igieniza artera importantă din sector.

Se face iar curățenie pe Bd. Pache Protopopescu din Sectorul 2

Joi, 10 august 2023, urmează să se facă curățenie generală pe Bulevardul Pache Protopopescu din Sectorul 2. După ce săptămâna trecută a fost igienizat sensul de mers dinspre Șoseaua Mihai Bravu către Piața Pache Protopopescu, echipele de salubrizare vor igieniza mâine și sensul de mers:

  • Piața Pache Protopopescu – Șoseaua Mihai Bravu.

Din acest motiv, șoferii din București sunt rugați să nu lase mașinile parcate pe segmentul de drum menționat anterior. Autoturismele nu vor putea fi parcate în zona respectivă între orele 10:00-17:00.

Motivul pentru care a fost instituită această restricție este de a permite echipajelor de salubrizare să intervină cu utilajele speciale. Praful și deșeurile vor fi îndepărtate de pe:

  • Carosabilul – până la bordură,
  • Trotuare.

PS2 a transmis:

Ca de fiecare dată, curățăm carosabilul până la bordură, dar și trotuarele. De aceea avem rugămintea să nu vă lăsați mașinile parcate în zonă.

Șoferii care nu mută mașinile riscă să fie amendați

Chiar dacă locurile de parcare din București nu sunt suficiente pentru numărul ridicat de mașini din oraș, Primăria îi roagă pe șoferi să coopereze pentru a permite igienizarea temeinică a zonei.

În cazul în care bucureștenii nu vor ține cont de informarea transmisă de administrația publică, și nu își mută vehiculele în intervalul în care acționează echipele de salubrizare, aceștia riscă să fie amendați.

În ultimele săptămâni, Primăria Sectorului 2 a făcut curățenie pe mai multe artere importante și intens circulate din aria pe care o administrează:

  • Șoseaua Pantelimon,
  • Șoseaua Ștefan cel Mare,
  • Șoseaua Mihai Bravu,
  • Bulevardul Lacul Tei,
  • Bulevardul Basarabia,
  • Bulevardul Carol I.

Acțiunile de igienizare din acest sector vor continua și în perioada următoare, având scopul de a crea un mediu cât mai plăcut pentru cetățeni.

Cookies