Se fac lucrări la rețeaua de apă potabilă pe Bulevardul Uverturii din Sectorul 6. Traficul va fi restricționat în unele zone

03 mart. 2023
2125 Afișari
Se fac lucrări la rețeaua de apă potabilă pe Bulevardul Uverturii din Sectorul 6. Traficul va fi restricționat în unele zone
Se fac lucrări la rețeaua de apă potabilă pe Bulevardul Uverturii din Sectorul 6. Traficul va fi restricționat în unele zone. Sursa foto: Captură Facebook

Pe Bulevardul Uverturii din Sectorul 6 se fac lucrări la rețeaua publică de apă potabilă. Acest lucru îngreunează traficul din zonă, iar persoanele care circulă prin zonă vor fi nevoite să folosească alte rute.

În zona Bulevardului Uverturii se desfășoară lucrări la rețeaua de apă potabilă

Primăria Sectorului 6 a anunțat, într-o postare pe Facebook, că lucrările la rețeaua publică de apă potabilă pentru extinderea și redimensionarea acesteia sunt realizate de Compania Apa Nova București. Se vor realiza pe Bulevardul Uverturii, între Strada Ajustorului și limita administrativă a Capitalei.

De asemenea, rețeaua publică de canalizare se extinde și se redimensionează în zona străzilor:

  • Orșova,
  • Cernișoara,
  • Stupca,
  • Ajustorului,
  • Uverturii.

Pe durata execuției camerelor de lansare a utilajelor de foraj vor avea loc și devieri locale ale conductelor de gaze naturale, în aceeași zonă.

Primăria Municipiului București a eliberat autorizația pentru construire la data de 4 octombrie 2021, ce era valabilă până la data de 1 martie 2023. Autorizația a fost prelungită de către PMB până la data de 31 martie 2024.

Totodată, Brigada de Poliție Rutieră a Capitalei a aprobat devierile de trafic pentru desfășurarea lucrărilor, adică străzi parțial închise și circulație restricționată.

PS6 a mai transmis că reprezentanții Departamentului de Monitorizare din cadrul Primăriei au urmărit desfășurarea lucrărilor. Au solicitat în permanență firmei Dimar SRL, care se ocupă de executarea lucrărilor, să elibereze trotuarele de diferitele materiale care au fost depozitate pentru a facilita deplasarea mai ușoară a pietonilor.

De asemenea, Poliția Locală a aplicat amenzi firmei.

Compania Apa Nova se angajează să informeze prin SMS locuitorii de pe toate străzile din zona extinderii rețelei pentru ca aceștia să fie puși la curent cu modificările de trafic care vor apărea.

Mai multe informații cu privire la lucrările care se desfășoară și la investițiile Apa Nova în S6 pot fi consultate AICI.

Există alte rute ocolitoare pentru persoanele care circulă în zonă

Persoanele care circulă în zona Orșova – Cernișoara – Stupca – Ajustorului – Uverturii, pot merge pe următoarele variante de traseu:

  • De la intersecția Uverturii cu Ajustorului, se poate intra pe strada Ajustorului până pe strada Stupca, ca mai apoi drumul să fie continuat pe strada Lămășeni (care este stradă cu sens unic) și se ajunge la strada Orșova,
  • De pe strada Orșova, se face la stânga pe strada Boja și se poate ieși pe cele trei străzi paralele: Planetei, Studioului și Crișul Repede, din acestea ieșindu-se pe strada Cernișoara (sens unic) și apoi pe strada Dâmboviței.
  • Din strada Dâmboviței sunt trei ieșiri:
    • Dreptății/Dezrobirii spre Bulevardul Uverturii,
    • direct spre Șoseaua Virtuții,
    • spre Pasajul Ciurel.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies