ÎN BUCUREȘTI

Se fac angajări la Primăria Capitalei pe diferite funcții publice, prin concurs. Care sunt condițiile și ce posturi sunt disponibile

Se fac angajări la Primăria Capitalei pe diferite funcții publice, prin concurs. Vezi mai jos care sunt condițiile și ce posturi sunt disponibile la PMB. Cuantumul salariilor nu este cunoscut, însă criteriile pe care trebuie să le atingă cei implicați

Angajări la Primăria Municipiului București. PMB a anunțat recent, printr-un comunicat, că organizează un concurs pentru ocuparea a 14 posturi vacante de execuție în cadrul instituției. Este vorba de o serie de funcţii publice din cadrul Direcție de Urbanism și Direcției de mediu.

Mai jos puteți vedea care sunt condițiile și datele limită de înscriere pentru fiecare concurs în parte. Cei interesați trebuie să aibă deja vechime în muncă, studii în domeniul în care vor să se angajeze și să știe cum sa utilizeze un PC și diferite programe.

Angajări în PMB la Direcția Urbanism

Astfel, au fost scoase la concurs șase posturi la Direcția Generală Urbanism și Amenajarea Teritoriului, Serviciile Urbanism, Autorizare, Publicitate Stradală, Proiecte Urbane. Depunerea dosarelor se poate face până pe data de 22 noiembrie, iar concursul va avea loc pe data de 02 decembrie 2021.

Printre condiții, la Direcția de Urbanism se cere o vechime în muncă de cel puțin 7 ani, cinci pentru postul de expert clasa I. De asemenea, va avea loc o probă scrisă de concurs în 02.12.2021. Dosarul de înscriere trebuie depus până la termenul de 22.11.2021. Pentru mai multe detalii despre concurs, găsiți mai jos un document cu toate informațiile necesare.

Vezi aici detalii și condiții de angajare în PMB, în cadrul direcției de Urbanism

Locuri de muncă în cadrul Direcției de Mediu

De asemenea, alte opt posturi au fost scoase la concurs în cadrul Direcției de Mediu, Serviciile Monitorizarea Calității Mediului, Ecologie Urbană, Avize și Acorduri, Monitorizare Spații Verzi. Depunerea dosarelor se poate face până pe data de 15 noiembrie, iar concursul va avea loc pe data de 25 noiembrie 2021.

Pentru Direcția de Mediu se caută mai mulți experți care trebuie să aibă o vechime minimă cuprinsă între un an și șapte ani, în funcție de fiecare post în parte. De asemenea se cer studii în domeniu și cunoștințe de operare PC

Vezi aici iInformații și condiții angajare în PMB, în cadrul direcției de Mediu

Detalii suplimentare puteți obține și la telefonul 021.305.55.00, interior 2070, 2071, 2072.

De asemenea, accesând linkul de mai jos puteți descărca formularele de înscriere pentru fiecare job în parte: https://www.pmb.ro/executiv/organigrama/menu-page/anunturi-de-angajare. Există mai multe posturi disponibile în PMB, vedeți lista completă mai sus.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button