Se distribuie lapte praf pentru bebeluşi, în Sectorul 4

de:
14 sept. 2011
0 Afișari
Se distribuie lapte praf pentru bebeluşi, în Sectorul 4

În evidenţele Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Sector 4 figurează 269 de bebeluşi, cantitatea maximă de lapte praf distribuită lunar pentru un sugar fiind de 5 cutii, cu precizarea că laptele praf nu se acordă retroactiv, anunţă administraţia locală printr-un comunicat de presă.

Pentru a putea ridica laptele praf, părinţii trebuie să prezinte mai multe documente, printre care reţeta datată pe luna în curs, eliberată de medicul de familie a copilului cu diagnosticul „alimentaţie artificială adaos la cea naturală incompletă”, la cafre se adaugă certificatul de naştere al copilului, datele de identificare ale părintelui care ridică laptele praf şi buletinul acestuia, precum şi semnătura lui în lista de evidenţă primită de la Direcţia de Sănătate Publică.

În Sectorul 4, laptele praf se distribuie la sediul Complexului „Sfântul Spiridon”, situat pe Aleea Ciceu nr. 12, programul de lucru fiind: luni şi marţi, în intervalul orar 8.00 -16.30, miercuri şi joi, între orele 8.00 – 18.00, iar vineri de la orele 8.00 la orele 13.00. În ultima zi a lunii, laptele se va distribui până la orele 12.00.

Pentru a obţine informaţii suplimentare, persoanele interesate pot apela numărul de telefon 0372/71.51.15.

Cookies