Se deschide un loc de joacă „Disney” în Parcul Lumea Copiilor

de:
03 iun. 2011
152 Afișari
Se deschide un loc de joacă

Spaţiul de joacă a fost construit în termen de 30 de zile, susţin autorităţile. La inagurarea oficială de sâmbătă, 4 iunie 2011, vor participa atât primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, cât şi primarul general al Capitalei – Sorin Oprescu.

În suprafaţă de 2.400 m², noul spaţiu de joacă este prevăzut cu un tobogan cu înălţimea de 10 m, unic nu doar la nivelul Capitalei, cât şi în ţară, anunţă reprezentanţii Primăriei Sectorului 4. Pentru siguranţa copiilor, întreaga amenajare a fost dotată cu suprafaţă anti–traumă, noul loc de joacă corespunzând standardelor de calitate şi siguranţă, certificate ISCIR.

Accesul la tobogan se face printr-un labirint de 5 m², în forme şi culori diferite, compus din module transparente tip fereastră, pasarele şi turnuleţe.

Componentele noului spaţiu de joacă sunt interconectate prin intermediul toboganului, platformele, rampele şi scările permiţând parcurgerea întregului labirint de către aproximativ 50 de micuţi, simultan.

Valoarea totală a investiţiei pentru construirea noului loc de joacă, este de aproximativ 1.000.000 lei, sumă ce provine de la bugetul local al Sectorului 4.

Cookies