Se deschide Târgul de Crăciun din Sectorul 6. Programul activităților din acest weekend de la ”West Side Christmas Market”

23 nov. 2022
60754 Afișari
Se deschide Târgul de Crăciun din Sectorul 6. Programul activităților din acest weekend de la ”West Side Christmas Market”
Se deschide Târgul de Crăciun din Sectorul 6. Programul activităților din acest weekend de la ”West Side Christmas Market”. Sursa foto: Facebook/ Ciprian Ciucu

Târgul de Crăciun din Sectorul 6 își deschide porțile, vineri, în Parcul Drumul Taberei. Gașca Zurli va da tonul distracției, iar organizatorii au pregătit și un impresionant foc de artificii. Prețurile și programul activităților din acest weekend de la ”West Side Christmas Market”, mai jos.

Vineri se deschide Târgul de Crăciun din Sectorul 6

West Side Christmas Market”, unul dintre cele mai așteptate târguri de Crăciun din țară, se deschide vineri. Gașca Zurli va da startul distracției la ora 18:00. Tot începând de vineri, Parcul Drumul Taberei va îmbrăca haine de sărbătoare.

Târgul de Crăciun din Sectorul 6 este organizat de UNTOLD în parteneriat cu Primăria Sectorului 6.

Vreme de o lună, în perioada 25 noiembrie – 27 decembrie, Parcul Drumul Taberei va deveni locul unde bucureștenii își vor putea petrece timpul liber alături de prieteni și familie.

Vineri seară se vor aprinde luminițele de Crăciun care au fost montate în tot parcul, dar și cea mai mare perdea luminoasă din România. Perdeaua de lumini are peste 100 de metri și va fi ridicată la mai mult de 50 de metri înălțime, pe podul suspendat care traversează Parcul Drumul Taberei. Totodată, organizatorii au pregătit pentru vizitatori un impresionant foc de artificii.

Cea mai mare perdea de lumini din România. Sursa foto: Primăria Sectorului 6
Cea mai mare perdea de lumini din România. Sursa foto: Primăria Sectorului 6

„Un târg de Crăciun pentru bucuria familiilor și a celor mici. Îmi doresc ca ”West Side Christmas Market” să devină o tradiție pentru mulți ani de acum înainte. Vă aștept pe toți să dăm împreună startul aventurii de Crăciun”, a transmis primarul Ciprian Ciucu.

Programul activităților din acest weekend

Târgul de Crăciun este amenajat în cuva lacului secat din Parcul Drumul Taberei și va fi deschis în fiecare zi, în intervalul orar 12:00-23:00. Intrarea este liberă.

Doar vineri, 25 noiembrie, programul va debuta la ora 18:00. Accesul la patinoar se va putea face separat, în oricare dintre zile, începând cu ora 10:00.

Sâmbătă, de la ora 19:00, pe scenă va urca Grupul Minisong, iar de la ora 20:00 va urca pe scenă cântăreața Iulia Dumitrache.

Duminică, de la ora 19:00, la Târgul de Crăciun vor ajunge colindătorii de la Corul Evia, apoi vizitatorii vor fi invitați să cânte alături de Daniela Răduică, fostă concurentă la Vocea Romaniei.

Prețurile din cadrul ”West Side Christmas Market”

„O oră de dat pe gheață va costa 20 de lei și 25 de lei cu roata panoramică. Vinul fiert, garnisit cu felie de portocală deshidratată și steluță de anason, se va vinde cu 10 lei, țuica fiartă, 10 lei, apa plată/minerală, 8 lei, un suc,10 lei, ceai cald infuzie, ciocolată caldă, bere 10 lei”, transmite PS6.

Cookies