BAZAR

SE DESCHIDE TÂRGUL DE CRĂCIUN, Bucharest Christmas Market

SE DESCHIDE TÂRGUL DE CRĂCIUN, Bucharest Christmas Market. In acest an, peste 10.000 de beculete impodobesc arcadele Targului de Craciun, 200 de instalatii cu cate 100 de becuri decoreaza cele 60 de casute amplasate in piata, iar bradul traditional de Craciun, inalt de 15 metri, va fi iluminat de nu mai putin de 20.000 de beculete. Deasupra pietei a fost amplasata o impresionanta plasa luminoasa.

Aflat la cea de a patra editie, Bucharest Christmas Market, vine si in acest an cu multe evenimente festive, specifice sarbatorilor de iarna, concerte si spectacole, cadouri pentru cei dragi, preparate traditionale, decoratiuni si produse din toate regiunile tarii.

TARGUL DE CRACIUN

SE DESCHIDE TÂRGUL DE CRĂCIUN, Bucharest Christmas Market. Timp de o luna, intre orele 11:00 – 22:00, comerciantii din intreaga tara ii asteapta pe vizitatori in cele 60 de casute, cu o gama variata de produse: ceramicapictata, icoane, masti traditionale, jucarii din lemn, instrumente muzicale, bijuterii, decoratiuni si ornamente specifice sarbatorilor de iarna, dulceturi,
miere si siropuri.

De asemenea, in zona gastronomica vor putea fi degustate preparate calde, pregatite cu atentie de gospodine pricepute, dupa retete traditionale transmise din generatie in generatie.

SE DESCHIDE TÂRGUL DE CRĂCIUN, Bucharest Christmas Market. Totodata, unii dintre mesterii prezenti la eveniment vor confectiona in targ obiecte si podoabe, oferind publicului demonstratii prin care vor redescoperi frumusetea artei, traditiilor si obiceiurilor populare romanesti.

Cea mai frumoasa casuta din targ va fi premiata anul acesta la Bucharest Christmas Market.

SE DESCHIDE TÂRGUL DE CRĂCIUN, Bucharest Christmas Market. Astfel, in perioada 18-22 decembrie bucurestenii vor putea alege prin vot, la fata locului, cel mai frumos decor, produsele preferate, dar si cea mai calduroasa servire, intrand astfel in cursa pentru premiile zilnice oferite de organizatori.

CONCERTE SI SPECTACOLE

Editia 2015 a Bucharest Christmas Market ofera si in acest an cadrul ideal pentru publicul iubitor de spectacole si concerte specifice sarbatorilor.

SE DESCHIDE TÂRGUL DE CRĂCIUN, Bucharest Christmas Market. 19 seri de iarna din cadrul Bucharest Christmas Market sunt dedicate unui program artistic sustinut de trupe si artisti de renume, ansambluri, grupuri de copii si de colindatori, coruri orchestre si fanfare: Bere Gratis, Iris si Cristi Minculescu, Pheonix, Fuego, Hara, Paula Seling, Firma, Coma, Moonlight Breakfast, Smiley, El Negro, Antonia, Holograf, Tapinarii, Trooper, Taxi, Mircea Vintila, Emric Imre, Ducu
Bertzi, Provincialii, Narcisa Suciu, Pepe, Proconsul, Delia, Luminita Anghel, Marcel Pavel, Directia 5, Loredana, Corul de copii Allegretto, Corul Divina Armonia, Corul Radio, Spirit Vienna Orchestra sunt doar cateva dintre numele care vor urca pe scena din Piata Universitatii in acest an.

CASA LUI MOS CRACIUN

 SE DESCHIDE TÂRGUL DE CRĂCIUN, Bucharest Christmas Market.Spiridusii pregatesc sosirea lui Mos Craciun in targ (pe 12 decembrie) si ii decoreaza noua casa din Piata Universitatii, asteptandu-i pe cei mici langa semineu, cu bradul impodobit si daruri multe.

Si anul acesta copiii isi pot lasa scrisorile cu dorinte si ganduri bune in cutia postala din casa Mosului.

CAMPANIA UMANITARA

SE DESCHIDE TÂRGUL DE CRĂCIUN, Bucharest Christmas Market. „Daruieste, fii mai bun! Si tu poti fi Mos Craciun!…”, acesta este mesajul nostru pentru toti cei care vor sa vina in ajutorul unor copii aflati in dificultate, la care Mos Craciun nu ajunge prea usor. Aceasta campanie umanitara, organizata an de an, incurajeaza oamenii sa doneze carti si jucarii, facand un apel la solidaritate si implicare sociala.

ZIUA NATIONALA A ROMANIEI

SE DESCHIDE TÂRGUL DE CRĂCIUN, Bucharest Christmas Market. Ziua Nationala a Romaniei va fi celebrata in aceasta editie, pe 1 Decembrie, printr-un spectacol folcloric special, sustinut de artisti consacrati precum: Sofia Vicoveanca, Lavinia Goste, Traian si Valeria Ilea, Laura Lavric, Veta Biris, Dinu Iancu Salajanu, acompaniati de Orchestra Nationala Valahia – condusa de maestrul dirijor Marius Zorila.

INTRAREA ESTE LIBERĂ!

SE DESCHIDE TÂRGUL DE CRĂCIUN, Bucharest Christmas Market. 100.000 de vizitatori s-au bucurat la editia de anul trecut de atmosfera sarbatorilor de iarna, de concerte, spectacole de muzica populara, traditii si obiceiuri din toate zonele tarii, precum si de un decor de poveste.

 


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button