Se deschide primul târg de Crăciun din București. Va avea un brad înalt de 8 m, un Moș Crăciun cu sanie și un patinoar

24 nov. 2021
1726 Afișari
Se deschide primul târg de Crăciun din București. Va avea un brad înalt de 8 m, un Moș Crăciun cu sanie și un patinoar
Se deschide primul târg de Crăciun din București. Va avea un brad înalt de 8 m, un Moș Crăciun cu sanie și un patinoar

Sărbătorile de iarnă pot începe, iar în unul dintre parcurile Bucureștiului sunt ultimele pregătiri pentru a se crea atmosfera din basmul lui Charles Dickens. Un brad înalt de 8 metri împodobit cu fulgi de nea, un Moș Crăciun cu sanie, căsuțe de lemn și un patinoar, vor fi atracțiile copiilor din târgul care se va deschide joi, 25 noiembrie.

Primul târg de Crăciun se deschide în București joi, 25 noiembrie, la ora 18.00, în Parcul Drumul Taberei. ”West Side Christmas Market” va avea loc zilnic, până pe 26 decembrie, între orele 12:00 – 20:00, iar intrarea este gratuită, cu prezentarea certificatului verde. „Spectacol fabulos” se va desfășura în cuva lacului de agrement, anunță Primăria Sectorului 6.

Peisaj de poveste: patinoar, un Moș Crăciun cu sanie și un brad falnic

Târgul de Crăciun din Parcul Drumul Taberei va avea un brad natural, înalt de 8 metri, împodobit cu fulgi de nea, steluțe și leduri cu motive de sărbătoare care va fi amplasat în ghiveci, în mijlocul târgului. Iar la finalul Sărbătorilor va fi replantat, alături de ceilalți brăduți care vor decora tabloul de poveste.

Un Moș Crăciun, înalt de cinci metri, sosit cu sania lui va completa peisajul, alături de alte personaje fantastice. Iar ca bucuria să fie completă, cei mici vor putea face plimbări cu trenulețul și se vor da în carusel.

Punctul de atracție va fi însă patinoarul amenajat în cuva lacului, ce măsoară 1.000 mp. O oră de dat pe gheață va costa 10 lei, iar seria de două ore, 20 de lei. În weekend, tariful va fi de 25 lei. Cei care nu au patine le vor putea închiria cu 15 lei.

Decorul de poveste va fi animat de colinde.

De asemenea, 30 de căsuțe împodobite vor fi deschise pentru cele mai șic cadouri. Meșterii vin și ei cu noua colecție de globuri pictate manual, clopoței, coronițe, decorațiuni și ornamente pentru brad.

Din peisajul de la ”West Side Christmas Market” nu vor lipsi vinul fiert, turta dulce, cozonacii, plăcintele și alte bucate tradiționale savuroase, pe care le veți găsi aburinde, la cele zece food truck-uri.

Alte două Târguri de Crăciun vor fi deschise în Sectorul 6

Totodată, Primăria Sectorului 6, prin Administrația Comercială Sector 6, va deschide tot pe 25 noiembrie alte două târguri de Crăciun: unul în zona Complexului Comercial Sir și altul în parcarea aflată vizavi de Piața Crângași, unde, pe lângă celebrele căsuțe din lemn, va fi amenajat și un restaurant cu bucate tradiționale.

La aceste două târguri accesul este liber, fără taxă ori certificat verde.

Cookies