ARHIVA B365

Se deschide o nouă sală de sport multifuncţională, în Capitală, cu acces GRATUIT. Ce dotări are

Situată în Orăşelul Copiilor (șos. Olteniței nr. 15, Sector 4), locaţia dedicată practicării mişcării şi sportului reprezintă cadoul – surpriză al Edilului Sectorului 4, oferit tuturor copiilor, în preajma celebrării în plan internaţional a zilei copiilor, de 1 iunie. 

Edificată în mai puțin de o jumătate de an, construcţia reprezintă cel de-al doilea obiectiv de investiţii, după Sala de Jocuri, realizat în cadrul proiectului de ansamblu, privind reamenajarea Orășelului Copiilor, demarat de Autoritatea Locală încă din anul 2011, după ce această zonă a sectorului a trecut din administrarea Consiliului General al Municipiului Bucureşti în cea a Consiliului Local Sector 4.

Sala de sport multifuncțională este situată pe una dintre aleile ce mărginesc accesul principal în parc, în vecinătatea locului de joacă acoperit, inaugurat în luna decembrie a anului trecut.

În suprafață de 1.000 m², clădirea are un regim de înălțime de P+1 și este destinată activităților sportiv – educative pentru copiii cu vârste de până la 18 ani, accesul fiind gratuit, iar programările pentru diferitele activități sportive putând fi făcute în prealabil, la Recepţia sălii de sport.

Cu o amprentă la sol de 500 m², parterul a fost amenajat cu terenuri pentru practicarea unor sporturi precum handbal, baschet, minifotbal și volei.

Etajul clădirii găzduiește o zonă pentru fitness, dotată cu 3 benzi de alergare, 2 biciclete, 1 bicicletă eliptică și un stepper. În cea de-a doua zonă au fost amplasate 2 echipamente multifuncționale de forță, iar, într-o alta, 8 mese de ping pong, fiind, totodată, amenajat şi un spațiu de gimnastică, dotat cu 7 spaliere, un cal cu trambulină și saltele.

De asemenea, sala este dotată cu 4 vestiare (2 pentru femei și 2 pentru bărbați), 4 băi cu duș, supraveghere video, precum și sistem wireless de acces la Internet.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button