BAZAR

Se deschide o expoziţie de păsări rare, la Bucureşti

Primăria Sectorului 6 sprijină „Asociaţia crescătorilor de păsări de genotecă” din Bucureşti şi judeţul Ilfov în organizarea celei de-a treia ediţii a Expoziţiei de păsări şi animale rare de genotecă.
Evenimentul se va desfăşura în perioada 26 –29 sepembrie 2013, în Cartierul Crângaşi din Sectorul 6, în zona din spatele Pieţei Crângaşi.

Expoziţia reuneşte peste 300 de exponate, printre care găini şi porumbei de rasă, prepeliţe, papagali, păuni, chinchila, fazani, iepuri din rasele „Cap de Leu” şi „Uriaş German”, „Brahma”, porcuşori de Guineea, hamsteri şi multe alte specii.

Sâmbătă, 28 septembrie şi duminică, 29 septembrie, între orele 11.00 şi 13.00, copiii vor putea participa la un concurs special de desen şi vor putea câştiga premii… vii. 

Toţi copiii cu vârsta de până la 10 ani, însoţiţi obligatoriu de adulţi, au acces gratuit. Pentru retul vizitatorilor, preţul biletului de acces este de 5 lei.
Programul de vizitare a expoziţiei este de joi până sâmbată între orele 10.00-20.00, iar duminică între orele 9.00-15.00.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button