Se deschide încă un cinematograf în aer liber, cu intrarea GRATUITĂ. Ce filme rulează

de:
26 aug. 2013
0 Afișari
Se deschide încă un cinematograf în aer liber, cu intrarea GRATUITĂ. Ce filme rulează

Astfel, vineri, în prima seară, publicul este invitat la „Viaţa lui Pi/ Life of Pi”, în regia lui Ang Lee, un film fantastic de aventură, câştigător a patru premii Oscar în 2013, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

Programul continuă, sâmbătă, în notă comică, cu cel mai vizionat film românesc al anului 2012, „Despre oameni şi melci”, semnat de Tudor Giurgiu, o comedie-dramă premiată la Festivalul de Film din Varşovia, Festivalul Internaţional de Film de la Valladolid şi deţinător al trofeul Palic Tower al Festivalului Internaţional de Film Palic din Serbia.

De asemenea, luni, publicul va putea viziona o premieră românească a anului 2013, „Funeralii fericite”, în regia lui Horaţiu Mălăele. Aflat la cea de-a doua colaborare cu scenaristul Adrian Lustig, după filmul „Nuntă mută”, Horaţiu Mălăele joacă în „Funeralii fericite” alături de actori de renume, precum Mihai Gruia Sandu, Igor Caras-Romanov, Alexandru Bindea, Dorina Lazăr, Florin Zamfirescu, Crina Semciuc şi Antoaneta Zaharia.

Cinema în Parc aduce publicului şi alte titluri, precum pelicula „Zborul/ Flight”, pe care publicul o poate vedea luni, o producţie americană regizată de Robert Zemeckis, nominalizată la două premii Oscar, cu Denzel Washington în rolul principal, şi „Şi caii sunt verzi pe pereţi”, al treilea lungmetraj regizat de Dan Chişu, o comedie-dramă despre iluzia îmbogăţirii, care va fi difuzată marţi.

O altă premieră este coproducţia româno-germană „Condamnat la viaţă”, regizată de Bogdan Dreyer, despre un sat din Transilvania la sfârşitul celui de-Al Doilea Război Mondial, avându-i în rolurile principale pe Gérard Depardieu şi Harvey Keitel.

Intrarea la eveniment este liberă.

Cinema în Parc este un proiect cultural realizat cu sprijinul Primăriei sectorului 6, prin Centrul Cultural European Sector 6, şi susţinut de Administraţia Fondului Cultural Naţional.

Cookies